facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oak Fashion

Oak Fashion
Adres: Dokter Mulderstraat 1, 8391 HR Noordwolde, Nederland
Telefoonnummer: 0561 851 270
Staat: Friesland
District: Weststellingwerf
Stad: Noordwolde
Route: Dokter Mulderstraat
Huisnummer: 1
Postcode: 8391 HR


Openingstijden

maandag: 13:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Mijn vrouw kan altijd slagen bij Oak. We worden altijd goed geholpen en natuurlijk een lekker bakje koffie erbij.
Een geweldige regen jas gekocht 39 euro.nEen maat een geweldig model.nRuime mauwen juiste length.nVeel stof voor weinig geld.nIk ben er erg blij mee .
Afgelopen weekend voor het eerst in deze winkel geweest, maar zeker niet voor het laatst. Prachtige winkel, divers aanbod en voor alle maten en leeftijden wat te koop. Daarnaast ook nog sieraden en een leuke giftshop. Echt een aanrader.
Gezellige winkel, met een heel uitgebreid assortiment, in het gezellige dorpje Noordwolde. Van kleding tot woonaccessoires, sieraden tot cadeautjes en schoenen tot tassen. Hippe en moderne, maar ook tijdloze items. Voor alle maten! Extra pluspuntje: Vriendelijk en behulpzaam personeel!
Erg leuke winkel, hippe kleding en steeds weer iets nieuws in de winkel hangen. De dames helpen je ontzettend goed. Mijn favoriete winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid