facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O4 Wheelchairs

O4 Wheelchairs

Geschiedenis

O4 wil met een kleinschalige, ondernemende en zelfscheppende organisatie het topsegment van de rolstoelmarkt bedienen. Wij vinden dat een ieder zich een O4 Rol-Stoel moet kunnen veroorloven.

Wij streven ernaar mensen met een beperkte mobiliteit een actief rolstoel aan te bieden met:
•lage rolweerstand
•lage zitdruk
•hoge ergonomie en instelbaarheid
•hoge schokabsorptie

Wij maken gebruik van nauwkeurige meet- en testmiddelen en onze knowhow. Een eerste keuze van rolstoelgebruikers is meer zelfstandigheid en een betere levenskwaliteit. Daar gaan we voor!



"Waarom een O4-rolstoel kopen?Je bent veeleisend als het gaat om je rolstoel. Logisch, want een rolstoel gebruik je vele uren per dag. Daarom ben je voor de ideale rolstoel voor jou bij ons aan het goede adres. De rolstoelen van O4 zijn betaalbaar, goed zittend en energiezuinig. Daarnaast is het design van de rolstoelen helemaal van deze tijd.Lichtrijdende rolstoelen op maat gemaakt.De O4-rolstoel is een innovatieve rolstoel die is ontstaan door onze ervaring met rolstoelgebruikers en rolstoelspecialisten. Door goed te luisteren naar hen ontwikkelden we samen lichtgewicht rolstoelen. Deze rolstoelen worden op maat gemaakt. De O4-rolstoel is uniek vanwege de:- Lage zitdruk- Lage rolweerstand- Hoge instelbaarheid- Hoge schokabsorptie"
Adres: Markenweg 9, 7051 HS Varsseveld
Telefoonnummer: 0031(0)315-396900
Stad: Varsseveld
Route: Markenweg 9
Postcode: 7051 HS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Elektrische rolstoel op maat, O4-Rollstuhl, Rolstoel samenstellen, Www o4, Easy hopper Rollstuhl, O4 active relax hopper, Markenweg 9 Varsseveld, O4-rolstoel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DA Drogisterij te Boekhorst Varsseveld DA Drogisterij te Boekhorst Varsseveld 1 km Werd gevolgd naar de schappen op een zogenaamde vriendelijk manier en mevrouw ging ac...
Recensies
Goede begeleiding bij het aanmeten van de rolstoel voor mijn vrouw. Alle plussen en minnen doorgenomen in een informele en gezellige sfeer. Daarnaast is het ook nog een ontzettend goed product!
Voor ons was een bezoek bij dit bedrijf een openbaring vwb de kennis en ervaring met rolstoel gebruikers en de rolstoel zelf.Eigenlijk een must voor eenieder die de zoektocht moet beginnen bij het zoeken voor een passende rolstoel.Geduldige en begrijpelijke uitleg over het functioneren van de rolstoel.Klasse.
Nog nooit zo super bedrijf gezien Top uitleg en top product en zeer goede service en klant vriendelijk
Mooi innovatief bedrijf in de ontwikkeling van rolstoelen. Aandacht voor de gebruiker staat voorop!
Perfecte stoel !
Beste rolstoelen
Vertaald door Google Eerlijk en zeer goed advies. Het reageert erg op de klant. Het was een gedegen en deskundig advies. Origineel Ehrliche und sehr gute Beratung. Es wird sehr auf den Kunden eingegangen. Es war eine Ausführliche und Kompetente Beratung.
Vertaald door Google Van het consult tot het einde was alles geweldig, ik ben zeer tevreden over de afhandeling, zeer vriendelijk en bekwaam Ik kan alleen maar bedanken voor alles Origineel Von der Beratung bis zum Ende alles supper ich bin sehr zufrieden der Umgang sehr freundlich und kompetent Ich kann nur Danke für alles sagen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid