facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O'pazzo

O'pazzo

Info

À la carte Restaurant & Pizzeria

Geschiedenis

In ons restaurant hebben we 2 gedeeltes:

1. À la carte Restaurant
2. Pizzeria




À la carte Restaurant

In het à la carte gedeelte serveren wij voorgerechten, vis, vlees en vegetarische gerechten en desserts. Onze unieke keuken creëert klassiek Italiaanse gerechten met het frisse van het verre Oosten en de elegantie van Frankrijk.
Onze menukaart wordt elk kwartaal aangepast aan het nieuwe seizoen.
Het is niet mogelijk om hier pizza te bestellen.
Voor kinderen wordt een uitzondering gemaakt.
Voor dit gedeelte is het aan te bevelen om te reserveren.
Komt u met een groep, 8 personen of meer kunnen we u alleen een menu aanbieden vanaf 3 gangen tot hoeveel u wenst, dit omdat onze keuken niet groot genoeg is om voor 8 personen of meer á la carte te bieden.
Het menu Dello Chef varieert en wordt gemaakt met verse dag producten, helaas kunnen wij u niet van te voren zeggen wat dit menu wordt.
Natuurlijk kunt u wel doorgeven wat uw speciale wensen zijn, of bijvoorbeeld als een gast van de groep vegetarisch is of ergens allergisch voor is.

Het diner in het à la carte restaurant wordt geserveerd:
7 dagen per week van 18.00 tot 21.00 uur




Pizzeria

In het Pizzeria gedeelte serveren wij zowel pizza's als verse pasta's, risotto,
voorgerechten en desserts.
Pizza's van O'Pazzo zijn bekend om hun originele Napolitaanse recept en worden gebakken in een traditionele houtoven, met alleen verse en duurzame producten uit Italië.
Van de 24 verschillende soorten pizza's, zijn er 10 vegetarische te vinden.
Ook serveren wij hier verse pasta's, frisse salade's, broodjes, voorgerechten tijdens de lunch.
Voor de pizzeria is een tafel reserveren mogelijk vanaf 8 personen.
Ook kunt u reserveren voor een kinderfeestje, waarbij in overleg de mogelijkheid bestaat dat de kinderen zelf een pizza bakken, hiervoor ontvangen ze een O'Pazzo Pizzabakker Certificaat!
Ons restaurant is toegankelijk voor rolstoelen. U kunt gebruik maken van wifi , kinderstoelen zijn aanwezig en honden zijn welkom!

De Pizzeria is zeven dagen per week geopend:
van 12.00 tot 16.30 voor de lunch.
van 17.30 tot 22.30 voor het diner.

Adres: Mariniersweg 90, 3011 NV Rotterdam
Telefoonnummer: 010 2827107
Stad: Rotterdam
Route: Mariniersweg 90
Postcode: 3011 NV



op zoek naar gerelateerd: o'pazzo glutenvrij, italiaans restaurant rotterdam, o pazzo parkeren, napoli rotterdam, mariniersweg 90, pizzeria rotterdam, opazzo iens, parkeren mariniersweg 90 rotterdam
Recensies
We hebben hier op een zondag avond met z'n vieren heerlijk gegeten. Zeker een aanrader om eens een keer naartoe te gaan. Wij zullen dat in ieder geval snel nog een keertje doen! Vooraf hadden we twee pizza brood focaccia's die we met z'n vieren hebben gedeeld. Het pizza brood bleek precies te zijn was je zou denken. Een lekkere pizza bodem die smakelijk bereid was. Achteraf hadden we het voorgerecht geen eens hoeven te nemen omdat de rest van de maaltijd voldoende vulde. Ook vonden we het voorgerecht zeker wel lekker, maar het was niet zo lekker als de rest van de maaltijd. Als hoofdgerecht had ik de carnivoren pizza. De bodem was weer erg lekker, al was hij in het midden wel iets aan de slappe kant. De tomatensaus en het vlees op de pizza waren verrukkelijk en vulde uitstekend. Ik ben nogmaals geen bijzonder kleine eter, maar na een halve pizza begin ik toch wel problemen te krijgen . Gelukkig heb ik de andere helft zonder problemen mee naar huis kunnen nemen! Als dessert hebben we alle vier de tiramisu besteld. Dit was makkelijk het hoogtepunt van de avond. Van de laag cake onderop, naar de mascarpone daarop en dan de super lekkere bol Bailey ijs was een fantastische ervaring. De huisgemaakte lange vinger maakte het gerecht helemaal af. Alleen al voor dit dessert zou ik nog een keertje terug komen! Al met al hebben we een uitstekende avond gehad met super lekker eten voor een schappelijke prijs. Zeker een aanrader als je een avondje bij een goede Italiaan wilt genieten! Ohh ja, ga ook zeker eens naar het toilet als je hier toch bent. Dat zal je zeker positief verrassen
Tijdje geleden hier wezen eten na lange tijd niet te zijn geweest. Het eten van O'Pazzo is altijd wel ok geweest en dus deze keer ook. De sfeer is relax en onbedwongen. En de bediening is vriendelijk maar met wat schoonheidfoutjes. We bestelden 2 pizza's waarvan een met mozzarella en champignons en de andere met kip en pancetta. Een spaghetti met krab, een penne pasta met groene asperges in een licht romig sausje en een Iberico secreto met gebakken asperges, knolselderij en pasta gevuld met Iberico nekvlees. Iedereen aan tafel heeft van het eten genoten en de volgende afspraak is alweer gemaakt. Dus binnenkort zitten we daar weer. O ja vergeet niet de tiramisu te proberen!
Groot restaurant, prachtig ingericht zelfs het toilet, goede bediening, snel en attent, Pizza Quattro Stagione was prima, maar de voorgerechten Anti-pastiwaren geweldig! Enige minpuntje is dat als je buiten zit aan de drukke weg die als racebaan wordt gebruikt een gesprek voeren wat lastig is. Maar daar kunnen ze zelf niks aan doen. Binnen zitten kan ook!
Kabouter kwam met 2 Kwebbels binnen voor een avondje uit eten. Nog nooit van gehoord en nog nooit geweest in deze uitspanning . Zo vaak voorbij gelopen en gereden met paardjes. Enfin. Binnengekomen halverwege een bar door een alleraardigste vrouw aangesproken die ons naar een tafeltje bracht. Naast Kwebbel stond een meters hoog rek met omgekeerde lege flessen. Leuk decor. In de andere kant stond de octopus pizza oven. Nog veel tafeltjes leeg om ca 18.30 maar was een gezellig entourage. Bestelden huiswijn die volgens de Kwebbels lkkr was.en seze Kabouter bestelde eens een Wit biertje lkkr. Na even een antipasta besteld en kregen een heerlijke ronde "schijf" een foccacia al aiglo en peccorino. Sodan lekker voorafje . Na een tijdje, gelukkig geen gehaast met opeenvolgende menu's, een Zeebaars met risotto en vegetarische pizza met spinazie en een "festivalsalade. Al met al een heerlijke zeebaars. Kwebbel en Kwebbel vonden hun menu heel lekker. Kabouter nam nog 3 bolletje heerlijk ijs en koffie. De rekening viel mee. Maar zoals altijd in de horeca word het drinken "duur" betaald.‍ Het zou iets minder mogen waardoor je op een avond met gezelschap net dat ene glas meer zou drinken. Wat Kabouter MIST, is eigenlijk een menukaart ZONDER prijzen zodat , als je iemand meeneemt of trakteert of verrast, diegene gewoon kan kiezen te eten, zonder prijzen ervan af te laten hangen‍ Verder heel fijn goed leuk adres, gelukkig zonder muziek die altijd sfeer verstoord. Zouden anderen voorbeeld aan kunnen nemen. Ondanks de vele gasten toch goed te doen qua gesprek en geluidsniveau. Gaan we terug komen voor andere gerechten en lunch tijdens markt
Door de prachtige instagram-pagina kwamen we hier eten en het was zeker geen teleurstelling! Buiten het ongewone interieur waar je je als het ware terug kan vinden in een andere eeuw, was het eten en de wijn bijzonder lekker! Sfeervolle plek waar je je eigen pizza’s kan gemaakt zien worden! De tagliatelle Sentieri Selvaggi was ongelofelijk lekker! Daarnaast was de pizza 4 stagioni ook nog eens super lekker! zeker voor herhaling vatbaar
ik heb in Nederland nog nooit zo'n lekkere pizza gegeten en wat een heerlijk zelfgemaakt ijs. zeer vriendelijke bediening en mooie opmaak van de gerechten
De tagliatelle gehad, was wel mooi gepresenteerd maar smaak was niet fijn. Rare combinatie en de pasta fels was stug en dik. Bij ophalen borden werd ook niet gevraagd of alles naar wens was geweest ondanks een half vol bord pasta over. Bediening was ook wat ongeïnteresseerd. Jammer, eerder bezoek een jaar geleden viel ook al tegen. Nu de reden om gewoon maar niet meer nog een keer te proberen.
Mooi Italiaans restaurant met lekkere antipasti en grote lekkere pizza's die uit de mooi octopus oven komen. Een tripje naar de wc in de kelder dan waan je je pas in Italië. De service was ok, beetje traag.Eten: 5/5
Met het gezin even naar de beste Italiaan van Nederland, volgens 1 van mijn kinderen. Heerlijke pizza gegeten.Eten: 5/5
Je waant jezelf zo in Italie. Gezellige drukte. De inrichting draagt er ook zijn steentje aan bij. De kaart is heel specifiek en het niveau van de gerechten is aardig. Laten we zeggen dat de prijs-kwalitiet verhoudingen kloppen. De bediening komt te kort maar dat ligt aan het aantal medewerkers die er lopen en niet aan de kwaliteit van deze medewerkers. Al met al een gezellige avond gehad en de waanzinnige pizza-oven is een bezoek alleen al waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid