facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O.Louwsma Handel en Dienstverlening - Ktm Parts

O.Louwsma Handel en Dienstverlening - Ktm Parts

Info

O.Louwsma Handel en Dienstverlening is in december 2014 opgericht. De hoofdmoot is in en verkoop van motoren en verkoop van nieuwe en gebruikte onderdelen.

Adres: Eigen Haard, 8561ex Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0650266464
Stad: Balk
Route: Eigen Haard
Postcode: 8561ex


Recensies
Slechte ervaring. Weken contact via marktplaats om m’n motor te kopen, en hij maar proberen de prijs te verlagen. Prijs afgesproken, dag afgesproken om de motor op te halen; uur voor ophalen gaat ie weer bellen en weer proberen minder te betalen voor m’n motor…. Dus gemeld dat ie niet langs hoeft te komen. Het concept afspraak is afspraak is deze man vreemd.
Heel fijn geholpen met een probleem accu, uitgebreid getest. Helaas nieuwe niet op voorraad. Top service.
Via marktplaats hier gekomen. Opzoek naar mijn eerste motor ben ik hier heen gegaan, ik ben goed geïnformeerd en vriendelijk behandeld. De verkoop was snel geregeld en met uitstekende service. Groeten Rode Honda VFR 800 ;
Uitgaande van de goede revieuws ben ik langs geweest bij Louwsma Motoren. Ik werd erg vriendelijk ontvangen en kreeg duidelijk en professioneel advies betreft mijn motorwensen. Je merkt gelijk dat ze verstand hebben van alle type motoren en bieden deze tegen scherpe en eerlijke prijzen aan. In mijn geval een hele mooie ktm. Geen handelaars mentaliteit maar gewoon goed en professioneel zoals het hoort. Kortom een aanrader voor goede service en mooie nette motoren!
Goede service gekregen bij het kopen van mn eerste motor. Type motor dat ik wou erg lastig te vinden. Toch zonder problemen op de afgesproken datum een erg mooi exemplaar kunnen ophalen. Super blij mee!
Mooie motor gekocht hier in Februari. Vriendelijk geholpen en goede service. Ondanks een gebrek dat aan het licht kwam zijn we er toch uitgekomen. Top!! Je kunt hier prima terecht voor een motor.
Via een website bij louwsma terecht gekomen voor een yamaha tdm en na een heel prettig gesprek met Orlando gekocht.een aanrader om eens langs te gaan mocht je om een motor zoeken....Orlando bedankt
Top service en goede monteurs in de werkplaats! Mensen met verstand van zaken
Goede deals, logische prijzen en een top service. Zeker een plek waar ik ha kijken voor mijn volgende motor
Goede en professionele service, zonder de technische staat van motorfietsen te combineren en te verhullen. ik raad aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid