facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O.G. aan Zee

O.G. aan Zee

Info

O.G. aan Zee beheert en verleent services aangaande (vakantie) verhuur en styling.

Geschiedenis

In de kern:

O.G. aan Zee heeft als kerntaak particuliere verhuurders ondersteuning te bieden bij allerhande werkzaamheden omtrent korte en lange periodes van verhuur, dit in de omgeving van Zandvoort. Dit kan gaan om totale overname van de werkzaamheden tot slechts het uitvoeren van taken.
En een online platvorm creëren waarop Zandvoort, los van het bestaande toerisme, meedingt in de huidige vlucht van het toerisme in Amsterdam.

Het idee:

- Ik help u op weg, of neem de verhuur geheel of het gedeeltelijk van u over.

- Verhuur vergt tijd en niet iedereen heeft daar zin in.

- Jezelf onderscheiden van andere huurders; door interieur en foto’s.

- Wanneer je overgaat tot vakantieverhuur, behaal je altijd een hoger rendement dan bij langdurige verhuur maar om ook dezelfde belastingvoordelen te hebben (box 3) dien je het wel uit te besteden.

- Spaar zo een mooi pensioen

- In Amsterdam neemt toerisme een vlucht, Zandvoort kan daar in mee profiteren. Men in heel goed in Zandvoort verblijven wanneer de bestemming Amsterdam is. Men heeft dan het beste van beide. Rust en vermaak.

- Verhuur gaat steeds meer via internet, alleen heeft niet iedere verhuurder daar kaas van gegeten en zo kan men zo onnodige boekingen mislopen. Hier kom ik dan om de hoek kijken.

Wie ben ik:

Als eerste wil ik mijzelf graag voorstellen: ik ben Janneke Visscher en grondlegger van "O.G. aan Zee" en "Amsterdam Beach Rentals."

Naast dat ik zelf twee studio’s verhuurde werkte ik in de zorg, totdat ik besloot het roer helemaal om te gooien en een eigen bedrijf op te zetten.

Het grappige is dat ik al jaren lang mensen advies geef hierover maar er nooit bij stil had gestaan hier mijn werk van te maken, tot dat ineens het kwartje viel en O.G. aan Zee werd geboren. Hiermee ging mijn langgekoesterde wens om zelfstandig ondernemer te worden in vervulling; extra mooi is dat het alles verbind met wat ik interessant, leuk en uitdagend vind.

Adres: Dr. Joh. G. Mezgerstraat, 2041HC Zandvoort
Stad: Zandvoort
Route: Dr. Joh. G. Mezgerstraat
Postcode: 2041HC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dorsman Assurantiën Dorsman Assurantiën 428 meter Voor uw zekerheid! Advies over en beheer van uw verzekeringen.
Vacatures Zandvoort aan zee Vacatures Zandvoort aan zee 485 meter hier kun je een gratis advertentie plaatsen als je personeel zoekt, of als je iemand ...
Vamos Business Support Vamos Business Support 588 meter Vamos Business Support maakt het ondernemen leuker!
Jasa Pembelian Forwarding Eropa-Indonesia Jasa Pembelian Forwarding Eropa-Indonesia 680 meter Jasa pembelian, pembayaran dan pengiriman barang dari Eropa ke Indonesia
Wilson Timmerwerken Wilson Timmerwerken 842 meter Nogmaals super bedankt voor het renoveren van onze trap! Netjes gewerkt en prima comm...
Virtualassistant4u Virtualassistant4u 916 meter De ondersteuning voor MKB en ZZP op administratief en organisatorisch gebied. Kijk op...
Haarlem Business Plaza Haarlem Business Plaza 1 km B2B platform voor alle ca 16.000 bedrijven in de gemeenten Haarlem, Bloemendaal, Over...
Recensies
Brandschoon, praktisch en volledig ingericht. Inclusief kookplaatjes en pannen. Thee zakjes, koffie cupjes zijn aanwezig. Ook koelkast. En als welkom een flesje prosecco en Leonidas bonbons. De douche en toilet zitten om de hoek van de kamer. En de zee is vrijwel bij de voordeur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid