facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nynke Edelsmid

Geschiedenis

Welkom bij Nynke Edelsmid

Al 13 jaar runnen Nynke en Cecilia van Nynke Edelsmid een succescolle juwelierszaak aan de Langebuorren te Stiens. Naast mooie moderne sieraden probeert Nynke Edelsmid zich te onderscheiden met eerlijke adviezen en een goede service.

Inmiddels werken er drie edelsmeden in het atelier, zodat er dagelijks vele reparaties kunnen worden gedaan. Tevens worden er veel sieraden ontworpen, vaak in opdracht van de klant, zoals:

- Trouwringen
- Weduweringen
- As ringen
- Moderniseren van oude sieraden

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Adres: Langebuorren 23, 9051 BD Stiens
Telefoonnummer: 0582573622
ln.dimslede-eknyn@ofni
Stad: Stiens
Route: Langebuorren 23
Postcode: 9051 BD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: juwelier leeuwarden, nynke de vries, edelsmid friesland, edelsmid groningen, zinzi, goudsmid leeuwarden, lucardi, sparkling jewels
Recensies
Gisterochtend wezen kijken,of ze er ook heren zegelringen hadden.Die hadden ze , ben erg vriendelijk geholpen door de desbetreffende medewerkster!En heb dan ook meteen twee heren zegelringen gekocht!Meteen om natuurlijk ,erg blij mee!!Heb er trouwens door de tijd heen ook meerdere heren kettingen gekocht Ook nog steeds erg blij mee!! Een aanrader,kom er zekers weer terug!!! Mooi spul!!!
Vriendelijke mensen en als er iets is gaan we altijd hier heen
Een top zaak...Ik als vrouwelijke fotograaf raad het iedereen aan om je sieraden hierna toe te te brengen mocht je een sierraad kapot thuis hebben hier heen te brengen... Je hebt veel keuze aan welk sierraad dan ook en ook betaalbaar. B.M Fotografie
Vriendelijke bediening en behulpzaam.
Mooie winkel.Vriendelijk personeel.
Goede service met een glimlach
Mijn ouders van 85 moesten voor reparatie betalen tijdens de garantie periode. Zeeeeer onvriendelijke bejegening door eigenaresse die haar verkoopster corrigeerde die de garantie wel toe wilde passen. Daar komen wij en onze familie en vrienden NOOIT MEER!! Slecht, slecht slecht!!!
Vertaald door Google Aardige mensen, goede service. De Engelse vaardigheid was echter niet erg goed ontwikkeld en de piercing werd door het gezichtsmasker gestoken, waardoor het aan mijn oor / gezicht bleef plakken. Origineel Nice people, good service. However, the english skill were not very well develeoped and the piercing was pierced through the facemask, making it stuck to my ear/face.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid