facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nynke de Vreeze, Lichaamsgerichte psychotherapie & training

Nynke de Vreeze, Lichaamsgerichte psychotherapie & training

Info

Door bewust in contact met je lichaam te zijn kom je meer in balans, leer je jezelf beter kennen en leer je die keuzes te maken die goed voor jou zijn.

Geschiedenis

De vlinder staat symbool voor transformatie en is daarom het beeld van mijn praktijk. Groei en verandering zijn nodig om vooruit te komen in het leven. Soms loop je ergens op vast. Het kan dan fijn zijn om samen te onderzoeken wat nodig is om weer vooruit te komen.

Je lichaam geeft je signalen, door hiernaar te leren luisteren ga je voelen wat het juiste voor jou is. Wanneer je lichaam, geest en ziel in balans komen word je energieker en voel je meer rust en ontspanning.

Bij de begeleiding maak ik gebruik van technieken als Reichiaans ademwerk, bio-energetica, psychodrama, bodydrama, gestalt en in individuele vorm familieopstellingen. Ik werk vanuit jouw doelstelling, in combinatie met dat wat zich in het moment aandient.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk aan de Timmerliedengilde 1 in Dronten. Ik zie je graag tegemoet.

Hartelijke groet, Nynke de Vreeze



"Het is fijn om vanuit je essentie en je innerlijke kracht te leven. Dit geeft zin aan je leven en daarmee krijg je zin in je leven. In het leven kom je soms obstakels tegen. Dit zijn tegelijk vaak kansen om te groeien in bewustzijn en wijsheid."
Adres: Timmerliedengilde 1, 8253HP Dronten
Telefoonnummer: 0648423125
Stad: Dronten
Route: Timmerliedengilde 1
Postcode: 8253HP



op zoek naar gerelateerd: Familieopstelling Lelystad, Familie opstelling Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Workshop Workshop "Schrijven heelt" 3 km schrijf workshops met creatieve werkvormen én een psychosociale twist..
Recensies
Na telefonisch contact vanwege me ptts wil ze me niet in behandeling nemen omdat er ook een familielid zit terwijl bijde partijen losstaan van mekaar maar ze is blijkbaar niet profesioneel genoeg om dat los van mekaar te zien
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid