facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nyenrode Finance Circle

Nyenrode Finance Circle

Info

Onze missie is het creëren van een waardevol netwerk met betrokkenen vanuit de financiele wereld waarbinnen leden elkaar kunnen inspireren en motiveren.

Geschiedenis

De VCV Finance Kring focust zich op Nyenrodianen (studenten en alumni) met interesse in finance. Onze missie is het creëren van een waardevol netwerk met betrokkenen vanuit de financiele wereld waarbinnen leden elkaar kunnen inspireren en motiveren. De VCV Finance Kring staat bekend als een laagdrempelig platform waarbinnen uitwisseling van kennis en ervaring over financiële onderwerpen het belangrijkste doel is. Binnen dit kader organiseren wij o.a evenementen die gefocust zijn op kennisdeling.



"Serving society by shaping responsible leaders"
Adres: Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
Stad: Breukelen
Route: Straatweg 25
Postcode: 3621 BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Zilveren Rijder De Zilveren Rijder 0 meter De Zilveren Rijder is the largest student-run investment fund in the Netherlands. The...
SprayPay - Gespreid betalen SprayPay - Gespreid betalen 848 meter Top hoe ik geholpen ben! Saskia die probeert echt met je te kijken hoe of wat. Vervol...
Knoop administratie Knoop administratie 2 km Mark heeft mij goed geholpen. Duidelijke taal en verstand van zaken. Dank!
Smartfee.nl Smartfee.nl 2 km Fijn geholpen en zeer vriendelijk te woord gestaan!
Recensies
Alweer een aantal jaren geleden de opleiding strategisch HR afgerond. Tijdens Corona tijd, dus best wat obstakels, maar prima aanpassingen. De groep had wat kritiek, en daar zijn ze prima mee omgegaan. Ik kijk er met veel plezier erop terug. Veel geleerd, mooie nieuwe inzichten, leuk mensen. Prachtige omgeving, goede gastsprekers, fijne organisatie, prima online naslagwerk. Ik kijk er met veel plezier op terug.
Globalistische kweekvijver voor politici, "zaken"mensen en ander geboefte.
De immer inspirerende omgeving heeft ook deze keer weer aan de verwachtingen voldaan.
De opleiding dusdanig gepromoot als een opleiding die je in de buurt van jouw locatie kunt volgen. Echter blijkt na de inschrijvingsperiode dat opleiding grotendeels plaatsvind op locatie Breukelen. Wanneer je de reservering annuleert wordt je geconfronteerd met kosten ter hoogte van 1.500 euro, gezien je voor de inschrijvingsperiode moet annuleren. Voor een opleiding van 6.500 euro is dit op zijn minst gezegd bedroevend te noemen. Ik heb besloten om de opleiding alsnog door te zetten en zal gaande opleiding deze review updaten.
Zowel de master als post master RA gevolgd. Kwalitatief hoogstaand onderwijs. Zeer goede docenten en een mooi onderwijsprogramma. Ook meer administratieve zaken zijn zeer goed georganiseerd. Bereikbaarheid van Neyenrode is fantastisch. Geen keuzemenu's en lange wachttijden. Absolute aanrader.
Zeer goede business school met een prima reputatie. Kundige docenten, zowel op bachelor- als masteropleiding.
Ik volg de Master Accountancy en ik kan zeggen dat het onderwijs van goede kwaliteit is en dat sprake is van goede docenten! Deze opleiding is zeker 'a reward for life'.
Mooi kastel en natuur rondom heen.
Beetje vergane glorie. Vroeger stond het bekend om zijn status als excellent business school, maar met de jaren is helaas die oude glorie wat verloren gegaan.
Goede universiteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid