facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NY Basement

NY Basement

Info

Back to the Base | NY Basement | Souterrain Hotel New York | Restaurant | Bar | Houtskoolgrill | Cocktails

Geschiedenis

Een sfeervolle ambiance met een historische knipoog en een eigen karakter, maar met de vertrouwde gastvrijheid. Hotel New York is gestart met de realisatie van een nieuw restaurant in het souterrain van het nostalgische gebouw op de kop van de Wilhelminapier. Het restaurant krijgt de toepasselijke naam: NY Basement.

NY Basement dat oktober 2015 haar deuren opent, wordt kleiner, intiemer en exclusiever dan het huidige bekende concept op de begane grond.

Adres: Koninginnenhoofd 1, 3072AD Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Koninginnenhoofd 1
Postcode: 3072AD


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 01:00
Dinsdag: 17:00 - 01:00
Woensdag: 17:00 - 01:00
Donderdag: 17:00 - 01:00
Vrijdag: 16:00 - 02:00
Zaterdag: 16:00 - 02:00
Zondag: 12:30 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: ny basement reserveren, restaurant new york, ny basement cocktails, oud en nieuw basement hotel new york, hotel new york, high wine hotel new york, hotel new york menu, basement restaurant
Recensies
Wat een fijne avond hebben we gehad bij the Basement. We hebben het 7 gangen menu genomen. Daarvoor kregen we 2 smaakvolle amuses en heerlijk brood met 2 verschillende boters en olie. Niet 1 van de gangen stelde teleur en waren zo goed op smaak. Verrassende smaken, lekkere ingrediënten en mooi opgemaakte borden. Je ziet en proeft dat er aandacht aan het eten besteed is. En na al dit lekkers kwam er bij de koffie nog een doos met huisgemaakte friandises. We hebben genoten en komen gauw weer terug.
Ik was hier met een personeelsuitje. Alles was heel goed geregeld. We werden ontvangen met champagne en er werden hapjes rond gebracht, terwijl de tafels klaar werden gemaakt. We kregen een meerdere gangen menu. Alles zag er prachtig uit en het smaakte goed. Sommige gerechten waren minder mijn favoriet, maar dat is meer een persoonlijke mening. Al met al goed genoten. Het personeel was erg attent en vriendelijk. Daarna kregen we nog de gelegenheid voor cocktails, dus het ging tot best laat door, maar personeel bleven spontaan en aardig. Ze waren ook snel met het brengen van drankjes.
Diner in de mooie ambiance van e de New York basement. Mooie lokatie een uitgebreide kaart met ook veel seafood en een sushi kaart. Bediening was top. Eten kwam erg snel maar werd na het voorgerecht wel gevraagd of we al klaar waren voor het hoofdgerecht. Al met al prima restaurant op mooie plek tegen redelijke prijs.
Vanavond heb ik met vrienden heerlijk gegeten in een geweldige ambiance. Het voortreffelijke eten en de fantastische bediening door Cindy maakten het tot een waar feest. Absoluut een aanrader!!
Prijs-kwaliteit verhouding is slecht. Voor de gehanteerde prijzen a la carte mag je een mooi hoofdgerecht verwachten. Gerecht is te simpel, hert lijkt geen vuur gezien te hebben, wafeldeeg koud, lente-ui rauw enz. Wijn per glas is er in de keuze chardonneej, sauvinjon en verdejo. Het enige wat deugde wat het aardige meisje dat ons wilde doen genieten.
Zaterdagavond rond 19.30u, we werden hartelijk onthaald bij binnenkomst en hebben een leuk plaatsje aan de bar bemachtigd. De bartender stond cocktails te bereiden voor onze neus, de sfeer was cosy. We hebben tien-vijftien minuten aan de bar gezeten en contact proberen te maken met het personeel. Er waren heel veel mogelijke contactmomenten, maar uiteindelijk zijn we de deur uit gelopen, teleurgesteld en zonder drankje. Jammer dit.
Dit is een lastige. Want er gaat veel goed. Bediening, sfeer en de ligging/locatie bijvoorbeeld. Maar kijkend naar het eten is de prijs kwaliteit is niet oké. De gerechten zijn prachtig maar te echt veel te klein. Lijkt heel hip, maar is eigenlijk al weer een tijdje “uit”. De smaken te weinig verfijnd om op de pretenties waar te maken.
Waanzinnig lekkere cocktails. Hele prettige sfeer en professionele bediening
2 koffie 1 appeltaartmet slagroom 12 euro daar ga ik dus niet meer heen. 1 pers brengt je naar een tafeltje ander persoon neemt op ander persoon brengt weer een ander rekent af. Vandaar die absurde prijs waarschijnlijk.
Wat hebben wij hier heerlijk gegeten! Het Basement oogt vriendelijk en exclusief. Wij hebben het Talisker menu met cocktails gekozen. Geweldige afstemming in smaak tussen de gerechten en de cocktails. De porties waren aan de bescheiden kant maar aangezien wij allebei een gastric bypass operatie hebben gehad was dat juist precies voldoende.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor NY Basement. Koninginnenhoofd 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. NY Basement adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met NY Basement. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over NY Basement delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid