facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nutrition Company

Nutrition Company

Info

Nutrition Company is jouw startpunt voor informatie over voedingsstoffen en voedingssupplementen.

Geschiedenis

Nutrition Company levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en deelt kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen, om zodoende een bijdrage te leveren aan het vermogen van mensen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven.
Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

Adres: Huls 14, 6369EW Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: 0457009702
Stad: Simpelveld
Route: Huls 14
Postcode: 6369EW



op zoek naar gerelateerd: Nederlandse voedingssupplementen, Vitals of Vitakruid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk voor Mindfulness en Psychologie Praktijk voor Mindfulness en Psychologie 1 km Medisch en gezondheid
Paramedisch Centrum Simpelveld Paramedisch Centrum Simpelveld 1 km Bij Bram Coenen geweest handtherapeut. Vakkundig en vriendelijk.
Recensies
Algen olie van het merk vit ortho hier besteld . Ik kreeg meteen een vieze vis smaak van de capsules. Omega 3 olie is kwetsbaar en als deze oxideert ask google word het schadelijk voor de gezondheid. Dit aangeven met de vraag om dit product te retourneren. Kwamen ze eerst met het verhaal dat ik het kon opsturen op eigen kosten ze het dan laten onderzoeken en als er iets mis mee was zou ik een vergoeding krijgen. Aangeven het er niet mee eens te zijn. Toen kon ik het op eigen kosten toe sturen en zou ik het aankoopbedrag terugkrijgen . Potje kostte 18 euro retour is 8 euro , dit is het mij niet waard maar weet wel dat ik bij dit bedrijf niks meer bestel en van het merk vit ortho ook niet . Slechte service.
Ik had een vraag wat betreft één van de supplementen die ik niet kon vinden en hier werd erg vriendelijk en snel op gereageerd. Twee minuten later stond het gewenste product op de site en kon ik het bestellen. Goede service!
Prima eenvoudige info, bestelmogelijkheden. Als het al eens niet lukt perfecte hulp. Kwaliteitsproducten.
Eenvoudig zoeken, bestellen wanneer het jou uitkomt en een supersnelle levering
Goede producten en een goede service!
Uitgebreid assortiment en goede service!
Vertaald door Google Nadat ik had gelezen over de gezondheidsvoordelen van omega-olie, besloot ik het beste product voor mijn kinderen te vinden. Ik heb talloze merken en producten onderzocht en ik merkte dat één product steeds als beste op de markt naar voren kwam en dat was de MorEPA Mini Junior. Veel mensen hebben het product onderschreven omdat Minami ervoor zorgt dat het product zo wordt verwerkt dat de olie zijn concentratie en zuiverheid behoudt, wat essentieel is voor de juiste werking van het product. Ik woon in Nieuw-Zeeland en kon geen winkel vinden, dus heb ik het bedrijf rechtstreeks benaderd. Het personeel is uiterst behulpzaam en vriendelijk. Mijn bestelling is zeer snel verwerkt en ik ontvang updates over de status van mijn bestelling. De service is absoluut geweldig! Ik heb de beste klantenservice-ervaring gehad met dit bedrijf en hoop in de toekomst bij hen te blijven bestellen. 5 sterren zijn niet genoeg - ze zijn de beste! Origineel After reading about the health benefits of Omega oil I decided to find the best product I could for my children. I researched numerous brands and products and I noticed one product kept coming up as the best on the market and that was the MorEPA Mini Junior. Many people have endorsed the product because Minami ensure the product is processed in such a way that the oil maintains its concentration and purity which is vital for the product to work correctly. I live in New Zealand and could not find a retailer so I approached the company directly. The staff are extremely helpful and friendly. My order was processed very quickly and I am receiving updates on the status of my order. The service is absolutely amazing! I have had the best customer service experience with this company and hope to continue to order with them in the future. 5 stars are not enough - they are the best!
Vertaald door Google Ik ben zeer tevreden over de teunisbloemolie capsules. Mijn huid, die in de winter extreem droog en schilferig was door neurodermitis, is veel verbeterd. Alleen lotion aanbrengen heeft lang niet geholpen. Verzending naar Duitsland werkte perfect. Origineel Ich bin mit den Nachtkerzenölkapseln sehr zufrieden. Meine im Winter aufgrund der Neurodermitis extrem trockene und schuppige Haut hat sich sehr gebessert. Eincremen alleine half schon lange nicht mehr. Der Versand nach Deutschland hat einwandfrei funktioniert.
Vertaald door Google Korte levertijd. Hetzelfde product opnieuw bestellen gaat heel snel en gemakkelijk. Al met al een prettige ervaring. Origineel Short delivery time. Ordering the same product again is very quick and easy. Overall, pleasant experience.
Vertaald door Google Ultra Preventive III is eenvoudig te bestellen en snel verzonden. Een heel goed product dat ik al vele jaren gebruik Origineel Det er nemt at bestille Ultra Preventive III og hurtig forsendelse. Et virkeligt godt produkt, som jeg har brugt i mange år
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid