facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nutrifoodz: Complete

Info

Complete, het is de perfecte maaltijd voor als je weinig tijd hebt om uren in de keuken maaltijden te bereiden. Het is de perfecte oplossing als je wilt afvallen, vleesconsumptie wilt verminderen en je dieet wilt verbeteren.

Adres:
Telefoonnummer: +31208946383
Stad: Huizen



op zoek naar gerelateerd: Nutrifoodz belgie, Nutrifoodz boek, Nutrifoodz Gold ervaringen, Nutrifoodz recepten, Nutrifoodz afvallen, Nutrifoodz brood, Nutrifoodz Protein Bread, Nutrifoodz Complete chocolade
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurwinkel Huizen Natuurwinkel Huizen 351 meter Groot, ruim, goed assortiment, bekwame en vriendelijke medewerkers. Minpuntje weinig ...
Recensies
Iets bestellen, iets anders krijgen dan verwacht want het was niet heel duidelijk. Geen mogelijkheid tot retourneren. En dan elke paar uur mails ontvangen. Wat een spam.
Heel blij met nutrifoods. Heb zowel de proteïne Shake als het lekker brood om zelf te bakken en de goldenmilk helpt om beter te slapen.kijk uit naar hun nieuwste product die ik ook in preselectie besteld heb . Goede eerlijke producten voor ons lichaam en we helpen de natuur een beetje
Vooropgesteld dat ik jullie producten geweldig vind, vind ik het meer dan vreemd dat je voor minimaal €60 moet bestellen!! Of ik het nu wel of niet kan betalen gaat het mij om het principe. Zo bereik je niet iedereen.. erg jammer!
Nutrifoodz is vernieuwend, gevarieerd en puur, lekkere smaken die natuurlijk gezoet zijn en eiwitpoeder dat gemaakt is van een plantaardig product. Het geeft je een goed gevoel, beter slapen, meer energie wie wil dat nou niet?
Gisteren voor de eerste keer brood gebakken met Nutrifoodz protein bread. Water toevoegen, wat kneden in de oven en klaar. Brood was zeer smakelijk, zoals recht van de bakker. Nadien geen opgeblazen gevoel, wat met gewoon brood wel het geval is. Topproduct.
We genieten van het protein bread! lekker vers brood, iedere maaltijd en eenvoudig zelf te bereiden. In de toekomst eens kijken naar de andere producten.
Ik gebruik al ruime tijd de Complete, de Detox en de Gold. Ben zeer tevreden, gebruik het dagelijks en kan het niet meer missen in mijn dagelijkse eet en drink patroon.
Ik gebruik de Shake als ontbijt en soms als lunch. Snel, makkelijk en lekker vooral in de blender met wat vers fruit .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid