facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nunspeetse Keiler

Nunspeetse Keiler

Info

Fantastisch sportevenement voor teams met hardlopen, mountainbiken en veel behendigheidsproeven

Geschiedenis

De Keiler is hét jaarlijkse wedstrijdpodium voor sporters
die met een team een prestatie van wereldformaat willen
neerzetten. Die het leuk vinden om als teamleden samen
zich sportief voor te bereiden. Die op de dag zelf hun
onderlinge samenwerking op de proef willen stellen en zich
willen meten met de kracht en het uithoudingsvermogen
van de andere teams.

Adres: Nunspeet (gemeente)
Stad: Nunspeet



op zoek naar gerelateerd: Keiler Nunspeet 2023, Jeugdkeiler, Lions Nunspeet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rookoven Experience Center Rookoven Experience Center 543 meter Tegenvaller. De producten, daar ligt het niet aan, maar de presentatie is ondermaats....
Binnenspeeltuin de Tol Binnenspeeltuin de Tol 2 km leuke plek, waar ze goed rekening houden met corona. en jezus wat een speelkasteel. e...
Recensies
Mixed grill was heel erg klein portie en zou bestaan uit 4 soorten vlees, terwijl er maar 3 geserveerd werden. Spareribs was zo goed al koud, waarschijnlijk omdat die van te voren al gemaakt was en dus alleen maar opgewarmd hoefde te worden wat dus te kort is geweest. Voordat we een bestelling deden vertelde het bedienend personeel nog zelfs dat de porties altijd zo groot waren. Ik zou dus niet graag de kleine porties dan willen zien.
Gezellige plek om gewoon wat te drinken, maar zeer zeker ook om lekker te lunchen of dineren, ze hebben een verassende menukaart met mooie gerechten tegen een betaalbare vergoeding!
Goed gegeten , wel lang wachten , prijs kwaliteit goed , zeker aanrader
Mixed grill gegeten. Bord leuk opgemaakt. Gezellig druk. Aardige bediening.
Het eten is goed afhankelijk van wat je besteld. Mijn keilerburger was bijzonder lekker, maar de kogelbiefstuk was bij meerdere mensen van ons gezelschap niet mals. De bediening was vriendelijk maar toch regelmatig wat traag na het eerste drankje hadden we nog geen kaart gehad en hier moesten we ook zelf om vragen. De sfeer binnen het restaurant was wel bijzonder goed.
Eten is goed. Jammer dat de bediening haastig was en dat het lang duurde, zelfs toen het rustig was. Dessert moest een chocolade taartje met vloeibare chocolade vanbinnen, helaas niet terug te vinden. Jammer dat je tegenwoordig overal zelf om je deel zoals sausjes/salade/patat moet vragen terwijl het bij de prijs in zit. Leuk dat ze blond bieren hebben zoals 'dorpsleven'.
Wij hebben hier geluncht en dat was niet zo'n hele fijne ervaring; We hadden gereserveerd met kinderstoelen ze hebben er twee De reservering was vergeten dus de stoelen waren bezet. We moesten lang op ons eten wachten. Het eten was ook nog verwisselt met een tafel naast ons die bijna hetzelfde hadden besteld. Niet alles wat we besteld hebben is gekomen. Drinken wat verkeerd kwam. Personeel dat elkaar afkatte in het bijzijn van gasten. Het eten zelf was oké, maar niet bijzonder. Voor ons de laatste ervaring hier.
Lekker gegeten maar bediening kon beter. Duurde voor onze dochter 1jaar allemaal te lang. Mijn vrouw is na het hoofdgerecht met haar naar huis gegaan, zaten al ruim twee uur. Heb je geen haast en geen kinderen mee, doen! Met jonge kinderen, niet doen!
Leuk om rustig te zitten. Aardige bediening hoewel je nu en dan redelijk moet wachten tot je kan bestellen. Verder erg lekkere wijn op de kaart en genoeg bier voor de liefhebber. Het eten is gemiddeld, er zit geen "wow-factor" aan maar het is ook zeker niet slecht
Helaas niet wat we verwacht hadden. De bediening was vlot echter liep het binnen niet erg goed. Het eten was uitgedroogd, niet mals en er werden delen van het voorgerecht niet geleverd. Toen wij vroegen waar dat was kregen we de opmerking dat dat op was. Zag er leuk uit op internet maar we komen hier niet meer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid