facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NumberOne

NumberOne
Adres: Burgemeestersrand 198, 2625 NZ Delft, Nederland
Telefoonnummer: 015 206 2000
Staat: Zuid-Holland
District: Delft
Stad: Delft
Route: Burgemeestersrand
Huisnummer: 198
Postcode: 2625 NZ


Openingstijden

maandag: 07:00–22:30
dinsdag: 07:00–22:30
woensdag: 07:00–22:30
donderdag: 07:00–22:30
vrijdag: 07:00–22:30
zaterdag: 09:00–15:00
zondag: 09:00–15:00

Recensies
Ik ben momenteel een klein jaar lid van Sportschool NumberOne en dat bevalt mij prima. Bij binnenkomst word ik altijd begroet door een warme en uitnodigende sfeer die me meteen op mijn gemak stelt.nMijn trainers, Yoeri, Jeffrey en Daniel zijn goede trainers met ruime vakkennis. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om mijn doelen en behoeften te begrijpen en vervolgens een programma op maat voor mij te ontwikkelen. Hun toewijding aan mijn succes is duidelijk en daardoor voel ik me meer gemotiveerd tijdens mijn trainingen.nEen aspect dat NumberOne echt onderscheidt, is de persoonlijke benadering. In plaats van alleen maar een nummer te zijn, voel ik me als lid echt gewaardeerd en verzorgd. Het personeel kent mijn naam en begroet me altijd met een glimlach, wat de algehele ervaring des te aangenamer maakt.nDe sportschool straalt luxe uit, van de moderne apparatuur tot de moderne inrichting. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan elk detail om een premium fitnessomgeving te creëren.nAl met al kan ik met vertrouwen zeggen dat Sportschool NumberOne een goeie keuze is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige een op een trainingservaring. Met deskundige trainers, een persoonlijke benadering en luxe faciliteiten, heeft deze sportschool echt alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken en je goed te voelen terwijl je dat doet.
Goede sportschool met zeer goede individuele begeleiding door enthousiaste personal trainers. De combinatie van leefstijlcoaching, sporten en begeleiding dietiste is uniek. Al een jaar lang elke les allerlei nieuwe combi’s van oefeningen, heel afwisselend. Gewoon leuke non-nonsens club met humor.
Na een burnout ben ik 1 x per week gaan trainen onder begeleiding van Inayat. Naast de goede persoonlijke begeleiding tijdens het sporten, heeft Inayat mij ook geholpen door zijn coachende en invoelende werkwijze. De sfeer op de sportschool is heel goed. Iedereen groet elkaar en er is respect voor elkaar. Ik kan iedereen NumberOne aanraden!
In de zomer van 2022 heb ik mezelf aangemeld bij NumberOne. Na een blessure, met als gevolg de nodige kilo's zwaarder, moest er iets gebeuren om weer fit en gezond te worden. Mijn eerste vraag was, beginnen jullie eigenlijk wel aan vrouwen boven de 60? Leeftijd is geen punt bij NumberOne. Nu een jaar later, ben ik door middel van de professionele inzet van het team van NumberOne m.n. Yoeri , fit en gezond. Mijn persoonlijke training heb ik na een jaar omgezet in trainen in kleine groep en ook dat bevalt mij uitstekend. Kortom super tevreden over de werkwijze en aanpak bij NumberOne!
Door de gerichte persoonlijke trainingen van Yoeri en soms ook van Jeffrey heb ik geleerd om mijn doelen te stellen en is mijn conditie veel beter, ben ik veel fitter en ook nog 6 kilo afgevallen waardoor ik veel beter in mijn vel zit. Ik heb ook veel geleerd over voeding en balans vinden van de diëtiste en dat neem ik allemaal mee voor een gezonde en vooral fitte toekomst. Dank jullie wel hiervoor NumberOne.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid