facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Number 1 Catering

Number 1 Catering

Info

Number 1 is dé totaalcateraar voor evenementen, beurzen, stadions en partijen van 500 tot 100.000 personen. Kijk voor een impressie bij de foto's, of neem contact met ons op!

Adres: Ambacht 3, 1511 JZ Oostzaan
Telefoonnummer: 075 655 57 90
Stad: Oostzaan
Route: Ambacht 3
Postcode: 1511 JZ



op zoek naar gerelateerd: Number One, Crew Number 1, Number One Song, Evenementen cateraar, Werken Emporium, Number 2, Number 1 food truck, Number One Events
Recensies
Heb hier mogen werken, nooit meer! Heb maar een half uur pauze gehad en er werd een uur ingevuld waardoor ik 10€ heb misgelopen. Ik stond bij de hamburgers, aan het einde van de middag lagen deze in sloot water en vroegen ze onze klanten 8€ voor een hamburger zonder sla die uit slootvet kwam. Mensen zeiden dat ze nog nooit zo’n slechte hamburger hadden gegeten, sommige waren zelfs nog rauw. Ik zou hier geen Hamburgers halen
Op Qontinent staan met je pizza kraam. En om kwart over 5 al je ovens leeg hebben, niks op voorraad en uit je neus staan vreten. Binnen 5 minuten stonden er 4 rijen mensen kraam breedte. Ongelooflijk.
Broodje hamburger op het TT circuit in assen gegeten van number 1. Hamburgers worden bevroren in de oven gegooid en daarna door een bad gehaald. Nog rauw en niet te eten maar wel 5,60 vragen. Echt schaamteloos.
Schreeuwend weggestuurd nadat we eten mee hadden gekregen voor onze leidinggevende. Eten wat weggegooid wordt, na een hele dag super leuk werken is deze dag zwaar negatief afgesloten. Manager heeft hierdoor een zwaar onprofessionele houding aangenomen, mocht je hier net aangenomen zijn? Sterkte met je rotbaan
We hadden kaartjes gekocht bij number1 voor tottenham - burnley. We kregen tickets aan het veld op de hoofdtribune. Wederom echt top geregeld door het team van number1! Nogmaals heel erg bedankt!
Verschrikkelijke catering en organisatie! Vriendelijk personeel, maar de werkdruk is te hoog waardoor er 0 kwaliteit kan worden geleverd.
Top werkgever! Jarenlang met veel plezier gewerkt op festivals, concerten, beurzen, congressen en voetbalwedstrijden. Een erg diverse job met leuke collega's. Ook het management is heel betrokken bij het personeel. Kortom: een aanrader om hier te werken!
Bestel een shoarms schotel maar er wordt niks gevraagd...dus geen saus niks...waardeloos
Vreselijk inefficiënt personeel. Alles ging mis.
top bedrijf,goed en jong team.vriendelijk personlijk!zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid