facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NUL73

NUL73

Info

Lunch & Diner Café NUL73

Geschiedenis

NUL73 is een eigenwijs Lunch- en Diner café recht tegenover de Sint-Jan. Hier geniet je in een relaxte sfeer van huisgemaakte sappen & soepen, rijkelijk belegde broodjes & boterhammen en een verrassende borrel- en avondkaart met ingrediënten vers van het land. Puur leven zoals het bedoeld is. Ons café is bijzonder geschikt voor feesten & partijen op maat, met speciale aandacht voor festiviteiten op creatief en cultureel vlak.

Bezoek ook onze website om daar alle mogelijkheden te bekijken.

We hopen u snel te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Edo van der Kruijs en het gehele NUL73 team



"Nul73 is als een kameleon die telkens van kleur verandert. Wij passen onze zaak namelijk continu aan de gasten aan. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Ons café is bijzonder geschikt voor..."
Adres: Torenstraat 9, 5211 KK 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073-6893250
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Torenstraat 9
Postcode: 5211 KK



op zoek naar gerelateerd: Restaurant torenstraat Den Bosch, Nul73 High Tea, Restaurant Den Bosch, Eetbar DIT, Lunch Den Bosch, BUURT Den Bosch, Pilkington Den Bosch, Aspergemenu Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant ShiSha Restaurant ShiSha 667 meter Heerlijk gegeten. Echt een aanrader. Vriendelijke bediening, verse producten die prim...
Recensies
Beste vegan, veggie en non-vegan restaurant van Den Bosch en omstreken! Super gezellige tent en enorm vriendelijk personeel. Eten is écht van sterren kwaliteit en veel keuze voor veggie, vegan en vleeseters. Komen hier bijna wekelijks.
Gezellig zitten in een knus restaurant, vooral de achterzijde; alsof je in een soort tuin zit! Bediening was netjes en vriendelijk. Gerechten waren lekker, voor het eerst ooit veganistische garnalen gehad, heel apart en niet van echt te onderscheiden! Gerechten van mijn gezelschap zagen er ook heerlijk uit!
Aangeschoven voor het diner op vrijdagavond bij Nul73. Sfeervolle zaak met leuke gerechten op de menukaart. Vlotte en vriendelijke bediening. Parkeren in de garage kan vlakbij. Restaurant ligt op loopafstand van het centrum. Indien mogelijk reserveer een plekje in de serre. Binnen is het ietwat donker naar mijn mening.
Wauw heerlijke vegan gamba’s pil pil. Veel vega/vegan keuze. Hele gastvrije bediening! Prachtig ingerichte zaak en zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde terras. Ik kwam hier al vaker lunchen, en dat was ook altijd erg lekker!
Heerlijk gegeten met zijn zessen. NUL73 had voor de vegans onder ons een heerlijke Thaise curry, en de ouderwetse vleeseters deden zich te goed aan een malse biefstuk en burger. Bediening is supervriendelijk en heeft alle aandacht voor je. Ambiance is erg leuk, unieke inrichting.
Super lekker gegeten hier met mijn gezin! Top koks. Hele gevarieerde menukaart met veel vega, ook top. Bediening erg goed aanwezig en vriendelijk. Kortom een aanrader! Vegetarische menuopties: Veel vega en vegan opties naast de vlees gerechten. Super gevarieerd en super mooie opmaak. Koks kunnen er wat van.
Op Zondag 18 september jl. hebben wij bij NUL73 met 10 personen van een lunch mogen genieten ter gelegenheid van een 60-jarige vriend. Ook hier heeft NUL73 in mee willen denken door de jarige met het voltallige personeel op een feestelijke manier toe te zingen, kost niets maar de impact was groot. De lunch was meer dan perfect georganiseerd, iedereen kreeg zijn of haar lunch tegelijkertijd gepresenteerd wat tevens het predicaat mag krijgen van "een presentje”, kortom een gemiste kans mocht u voor een lunch in Den Bosch NUL&3 voorbijlopen.
Hele leuke plek, met een leuk vegan vriendelijk menu maar ik vond de uitvoering iets minder.
Zo naar binnen gelopen, gemoedelijke sfeer. Voelt direct goed, bediening ook leuk. Twee verschillende tosti's besteld, maar deze was echt meer dan lekker en niet onbelangrijk alles prijsbewust. Kom zeker terug bier was ook top
Heerlijk gegeten bij Nul73, diverse eten en veel vega opties! Vriendelijk personeel en fijne sfeer.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid