facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NuHuren

NuHuren

Info

Hulp voor verhuurders en alle betrokkenen.



"Bent u als pandeigenaar op zoek naar één vast aanspreekpunt voor uw woningverhuur en vastgoedbeheer, met de juiste kennis en contacten? Bij ons bent u in de juiste handen.Wat betekent Braam Vastgoed voor u:Jarenlange ervaring op het gebied van woningverhuur, vastgoedbeheer en aankoopbegeleiding bij investeringsobjectenGebruik maken van alle juiste kanalen en mediaZo veel of zo weinig uit handen geven als u zelf prettig vindt.Waarom nou net Braam Vastgoed:Een degelijk opgebouwd netwerk met een groot bereik op de huurdersmarktGrondige kennis van de huurrecht-regelgeving én de regionale vastgoedmarktFull service pakketten voor het beheer van uw vastgoed. Voor een vaste prijs op maat wordt uw portefeuille volledig beheerd."
Adres:
Telefoonnummer: +31640191244
Stad: Geleen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00
Zondag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Nu huren Amsterdam
Recensies
Meneer heeft meermaals verzocht of ik deze review wilde aanpassen of verwijderen. Dus bij deze mijn aanpassing. Voor het verhuur verliep alles eigenlijk redelijk soepel. Toen wij echter zijn verhuisd en nog e.e.a. moesten afhandelen, heeft mijn partner 3-4 weken moeten wachten op reactie. Op mijn telefoontjes heeft meneer nooit gereageerd. Overigens kreeg ik wel meteen respons na het plaatsen van de initiële review. Daarnaast zijn uitspraken gedaan, die nooit nageleefd zijn. Deze vorm van communicatie heeft voor mij meer waarde en impact gehad en voor veel meer stress gezorgd dan het verloop vóór we gingen huren. Mijn verzoek dan ook naar meneer toe, om me niet langer te vragen om mijn review te verwijderen.
Professionele dienstverlening, met veel ervaring. Geeft altijd goed advies over potentiele huurders. Zeer prettig in de omgang en ik maak al jaren gebruik van De Woningverhuurspecialist. Ik adviseer al mijn relaties om gebruik te maken van hun expertise!
Goed en persoonlijk advies! Goed bereikbaar of belt direct terug. Heel behulpzaam bij allerlei vragen enof problemen kortom een echte vriendelijke behulpzame specialist!
Goeie communicatie. Overzichtelijke website. Mooie woningen. Een aanrader
Belt niet terug
Vertaald door Google Wij zijn zeer tevreden over Braam. Zeer behulpzaam en vriendelijk. Professionalist vanaf het moment dat we het huis huren tot het moment dat we het huis verlaten. Origineel We are very satisfied with Braam. Very helpfull and kind. Professionalist from the time we rent the house till the time we are leaving the house.
Vertaald door Google Heeft ons altijd professioneel behandeld! Origineel Has always handled us with professionalism!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid