facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nufarm Nederland

Nufarm Nederland

Info

Nufarm Benelux is een sales organisatie die de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt bedient op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen.

Geschiedenis

Nufarm Benelux is een sales organisatie die de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt bedient op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen.
Ons productportfolio is zeer divers en richt zich voornamelijk op het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen in de professionele land- en tuinbouw en het openbaar groen.

Het Nufarm Benelux team adviseert, verkoopt en distribueert gewasbeschermings- middelen aan een netwerk van dealers in de Benelux. Met ons team zitten we dicht op de markt, delen we onze specialistische kennis en werken we nauw samen met onze dealers.

Adres: Rivium Quadrant 75, 2909 LC Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0103037700
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Rivium Quadrant 75
Postcode: 2909 LC



op zoek naar gerelateerd: Nufarm contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nufarm Belgie Nufarm Belgie 0 meter Nufarm Benelux is een sales organisatie op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen. ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid