facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nu Snap Ik Het

Nu Snap Ik Het

Geschiedenis

Mijn naam is Tine van Wijk. In 2015 ben ik begonnen met de Lerarenopleiding Wiskunde. Naast deze studie heb ik altijd veel bijlessen gegeven. Zo heb ik ontdekt dat ik meer plezier heb in het persoonlijk begeleiden van leerlingen dan in het lesgeven aan grote klassen.

Daarom ben ik Nu Snap Ik Het begonnen, waarbij ik huiswerkbegeleiding en bijlessen aanbied. Leerlingen van zowel de basisschool en de middelbare school zijn hier van harte welkom. Bovendien wordt rekenen op het MBO ook steeds belangrijker. Ook jullie help ik graag verder.

Adres: Arnhemsestraat 30, 6971AR Brummen (gemeente)
Telefoonnummer: 0621433867
Stad: Brummen
Route: Arnhemsestraat 30
Postcode: 6971AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Seniorwebbet Seniorwebbet 444 meter SeniorWeb Brummen Eerbeek Twello voert voor de bibliotheek Brummen | Voorst alle digi...
Impuls Impuls 1 km Impuls stimuleert en bekrachtigt, omdat we geloven dat het kan. Dat doen we met oplos...
Expeditie 24/7 ouderraadnieuws Expeditie 24/7 ouderraadnieuws 1 km Kijk en denk mee over alle zaken die de OR van Expeditie 24/7 bezig houdt.
Ponderosa Life Ponderosa Life 3 km Ponderosa Onderwijs en Zorg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid