facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NTM The Netherlands

NTM The Netherlands

Info

Op deze pagina wordt het werk van NTM bekend gemaakt, en worden (jongeren)evenementen onder de aandacht gebracht van het (Nederlandse) publiek.

Geschiedenis

NTM sticht gemeenten onder de minst bereikte stammen. Van de 6.500 bevolkings groepen in de wereld zijn er nog 2.500 onbereikt met het Evangelie. New Tribes Mission helpt om locale kerken toe te rusten voor deze taak.

We werken in de taal- en cultuur van de bevolkings groep:
De cultuur en taal van deze bevolkingsgroepen hebben hen geïsoleerd van het Evangelie. Zendelingen moeten de cultuur en taal van deze groepen leren om zodoende duidelijk en doeltreffend een gemeente te stichten.

NTM onderwijst God’s Woord op een chronologische wijze:
Onbereikte bevolkings groepen hebben geen concept van de God van de Bijbel. Daarom begint het Bijbelse onderwijs op de zelfde plaats als waar God zelf zijn uitverkoren volk onderwees, bij het begin.. Chronologisch onderwijs geeft de basis voor het begrijpen van Jesus dood en opstanding.

We leiden gemeenten naar volwassenheid:
Zendelingen volgen het patroon van de gelovigen in Handelingen die de Grote Opdracht uitvoerden. Hun doel is om volwassen gemeentes te stichten die vervolgens zelf dan weer het Evangelie uitdragen in hun eigen omgeving.

Deze pagina is bedoeld om diverse (jongeren)events te promoten en het werk van NTM onder de aandacht van jongeren te brengen.

Adres:
Stad: Bleskensgraaf


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tienerweek Bleskensgraaf Tienerweek Bleskensgraaf 908 meter Tieners in aanraking brengen met God door het evangelie op een eenvoudige manier in e...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid