facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NTI

NTI

Info

NTI staat al 70 jaar voor toonaangevend onderwijs. Like ons en blijf op de hoogte van updates. Heb je een vraag? Stel deze gerust en wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven.

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van NTI

Heb je een vraag?
Onze studieadviseurs helpen jou graag verder. Je kunt ons op maandag t/m donderdag bereiken van 09.00 uur tot 20.00 uur* en vrijdag van 09:00-18.00 uur*. Stel je een vraag buiten deze tijden, dan beantwoorden we die de volgende werkdag zo snel mogelijk.
* Met uitzondering van officiële feestdagen.

Reacties
Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen, reacties en suggesties. We vinden het dan ook leuk als je een bericht achterlaat! Wel gelden er een aantal huisregels voor het plaatsen van berichten, zodat deze pagina voor iedereen prettig blijft om te lezen, delen en volgen. Deze regels zullen we aanpassen en/of aanvullen als dat nodig is.

Onze huisregels
- Wij respecteren ieders mening, ook als deze niet overeenkomt met onze opvattingen. Opmerkingen over NTI of onze producten zijn toegestaan. Daarmee kunnen wij onze producten en diensten verbeteren. Houd eventuele klachten richting onze organisatie of medewerkers gepast en beschaafd.
- Ongepast taalgebruik als beledigingen, schelden, grof taalgebruik, discriminatie, schokkende content of afbeeldingen is niet toegestaan. Deze uitingen worden zonder aankondiging verwijderd.
- Wij reageren graag op jullie vragen en reacties, maar het kan mogelijk zijn dat wij je doorverwijzen naar andere communicatiekanalen als deze beter geschikt zijn om jouw vragen te beantwoorden.
- Het domineren van onze pagina met herhaaldelijke negatieve berichtgeving wordt niet gewaardeerd. Deze berichten verwijderen wij zonder aankondiging, zodat er ruimte is voor berichten van anderen.
- Commerciële advertenties of berichten zijn niet welkom op deze pagina. Deze worden verwijderd.
- NTI is niet aansprakelijk voor directe/indirecte schade die het gevolg is of verband houdt met berichten die op deze pagina zijn geplaatst.

Privacy
- We raden je aan om geen persoonlijke gegevens zoals je studentnummer of contactgegevens achter te laten op onze pagina. Stuur deze alleen via een privébericht.
- Als je contact met ons opneemt, kunnen wij vragen naar persoonsgegevens zoals je volledige naam, studentnummer of contactgegevens. Deze informatie wordt alleen gebruikt om je vraag zo goed en snel mogelijk te kunnen beantwoorden.
- Om de privacy van onze medewerkers ook te beschermen, is het delen of plaatsen van hun persoonlijke gegevens niet toegestaan.

Wij beheren deze pagina aan de hand van onze huisregels en gaan ervan uit dat iedereen zich hieraan houdt.



"Bij NTI kun jij studeren wanneer het jou uitkomt. Je start met een opleiding wanneer jij dat wilt. Je bepaalt zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving. Zo kun jij een opleiding goed combineren met een drukke baan, hobby’s en gezinsleven.Bij NTI ben je verzekerd van erkende, waardevolle opleidingen. De opleidingen van NTI zijn wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dit betekent dat je een officieel diploma krijgt als je de opleiding afrondt."
Adres: Schuttersveld 6-16, 2316 ZB Leiden
Stad: Leiden
Route: Schuttersveld 6-16
Postcode: 2316 ZB



op zoek naar gerelateerd: nti inloggen, nti opleidingen, ervaringen nti, nti klantenservice, nti contact, nti of loi, nti cursus, nti hbo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cultural Anthropology and Development Sociology, Leiden University Cultural Anthropology and Development Sociol... 617 meter Official page of the Institute of Cultural Anthropology and Development Sociology, Le...
HSLeiden - Vrijeschool Pabo HSLeiden - Vrijeschool Pabo 948 meter Groot gebouw alleen een klein beetje een doolhof
Latin American Studies at Leiden University Latin American Studies at Leiden University 1 km This is the FB-page of the BA, MA and Research Master programmes of Latin American St...
Studium Generale Universiteit Leiden Studium Generale Universiteit Leiden 1 km Studium Generale Universiteit Leiden
MA Linguistics Leiden University MA Linguistics Leiden University 1 km This is the official Facebook page of the MA Linguistics at Leiden University, the Ne...
Master Air and Space Law (Adv) - Leiden Law School Master Air and Space Law (Adv) - Leiden Law ... 1 km English-language advanced level LL.M. programme: Air and Space Law
SOS Leiden SOS Leiden 1 km SOS (Studiekring over Strafrecht) is dé studievereniging voor bachelor en master stud...
OWL - Orientation Week Leiden University OWL - Orientation Week Leiden University 1 km Leiden University Orientation Week for International students. We organise a week for...
Honours College Universiteit Leiden Honours College Universiteit Leiden 1 km Het Honours College is een extra programma van 30 EC dat je naast je reguliere studie...
Brain and Neuroplasticity Brain and Neuroplasticity 2 km Brain and Neuroplasticity is an educational seminar aimed to introduce chiropractors ...
Thetahealing DNA Basiscursus Leiden Thetahealing DNA Basiscursus Leiden 85 km Thetahealing Basis DNA cursus 8-10 december in Leiden
Recensies
De eerste 2 jaar van toetsen en papers schrijven waren ok, het afstudeertraject echter totaal anders. Je wordt in het diepe gegooid, 2 korte online bijeenkomsten zijn niet voldoende om een student voor te bereiden op een afstrudeertraject. NTI heeft externe adviseurs die geen kennis hebben van je vak de mijn had zelfs niet in Nederland gestudeerd en niet op één lijn liggen met de beoordelaars waardaar het afstudeertraject van mij en veel met mij extra lang en frustrerend verloopt. De adviseur hoort een sparringspartner te zijn vanuit de opleiding, helaas is dit beperkt doordat er eigenlijk alleen mailcontact is, met opmerkingen op je scriptie en geen persoonlijk contact, sparren en kennisdelen. En de bereikbaarheid en wachttijden zijn erg lang, waardoor velen vertraging oplopen. Jammer want het moet de kroon op je werk zijn en iets om trots op te zijn.
Er wordt door verschillende mensen verkeerde informatie verstrekt mbt stapbudget en eerder starten. Je wordt volledig aan je lot overgelaten als het gaat om stage. Als beginnend student moet je zo ontiegelijk veel stappen doorlopen, maar duidelijk is het niet. Praktijkdagen/start van rekenen nl en burgerschap wordt maar voor 30 studenten aangeboden terwijl het een zoombijeenkomst is. Waardoor je meerdere maanden moet wachten. Ik had echt beter verwacht van NTI.
NTI is prettig om bij te studeren. Zelf had ik last van wat opstartproblemen. Maar zowel telefonisch als via de mail werd ik prettig en snel geholpen. Dit is mijn 2e studie bij de NTI. 16 jaar geleden heb ik mijn diploma toen nog SPW 3 voor de kinderopvang gehaald. Nu studeer ik ontwikkelingspsychologie. Heel interessant. Er zit ook een praktijkdag bij, waarin ik met medestudenten kan sparren over de studie. En er was een online starters uur voor allerlei vragen. Zeer prettig en functioneel
Ik wacht nu al bijna 4 maanden op een inzetbaarheidsverklaring, zodat ik tijdens mijn opleiding al aan het werk kan. Ik heb al heel vaak contact opgenomen en steeds word er gezegt dat ze het zo snel mogelijk oppakken, dit gebeurd dus gewoon niet. Ik loop nu al 4 maanden inkomsten mis en ben er nu klaar mee. Ook al een klacht ingediend waarn nog niks mee gedaan is.
Alles is goed geregeld met de inschrijving telefonisch. Ik ben bezig met de opleiding psychologie. In het bezig was het een beetje zoeken op de website en soms lastig op welke momenten het beste is om te leren, maar daar wordt je door Nti in begeleid. Ik doe deze studie naast mijn werk en ik kan het tot nu nog prima combineren. Het is erg prettig dat alles flexibel is.
Zeer slechte communicatie. Verplicht om na een jaar over te stappen van klassikaal naar flexibel. Vervolgens is dit niet goed geregeld en kan ik al een maand niet verder met mijn studie. Ook geen boeken ontvangen. Alleen een foutieve factuur met aanmaningen. Inmiddels al meerdere keren gebeld en gemaild, bijna de hele klantenservice al gesproken, maar nog steeds is het niet geregeld.
Ik pas net begonnen ben met een HBO-programma, maar de ervaring is tot nu toe al prettig. Ik ben goed telefonisch geholpen toen ik op zoek was naar informatie, het inschrijven verliep eenvoudig en binnen een paar dagen had ik een goed verzorgd lespakket in huis. De online omgeving werkt plezierig en de stof wordt op een leuke manier aangeboden en verrijkt met filmpjes en voorbeelden.
Het kan zomaar zijn dat als je wilt gaan studeren al je gegevens, vakken ect zijn verdwenen. Dit kan meerdere keren gebeuren en het duurt ongeveer een halve tot hele dag dat alles weer terug is. Studeren in eigen tijd wordt zo wel heel lastig. Wanneer je hierover belt krijg je alleen antwoord "we zijn ermee bezig".
Mijn opleiding is pas 1 week begonnen. Maar ik heb tot nu toe al heel veel hulp en ondersteuning ontvangen. Dus ik ben zeer tevreden!
Zeer tevreden over mijn opleiding binnenhuis designer. Lesmateriaal was er snel, duidelijke leeromgeving en huiswerk snel nagekeken met goede feedback. Voor mij werkt dit perfect in combinatie met mijn baan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid