facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NR.11

NR.11
Adres: Sluisplein 11, 2266AV Leidschendam-Voorburg
Telefoonnummer: 0702057423
Stad: Leidschendam-Voorburg
Route: Sluisplein 11
Postcode: 2266AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00
Zaterdag: 09:00 - 00:00
Zondag: 09:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NatuurVers.nl NatuurVers.nl 1 km De webwinkel voor uw verse boodschappen voor de regio Den Haag en Leidschendam-Voorbu...
Oliva Fresh Food Oliva Fresh Food 1 km Wij heette u van harte welkom op de Facebook pagina van Jermoumi olives and grill. Wi...
De Stompwijkse kaasboer Leidschendam De Stompwijkse kaasboer Leidschendam 2 km Leuke en vlotte bediening.Superlekkere kippenboutjes en verse eitjes.
Dag Activiteiten Centrum Dag Activiteiten Centrum 2 km Activiteiten centrum voor mensen met een psychise handicap
Recensies
Een gezellig terras met uitzicht op de sluis. Met andere woorden, er is altijd wat te zien. We bestelde een sandwich zalm en een vissalade. Op de salade zou er gerookte zalm, Hollandse garnalen en makreel zitten volgens de menukaart. Echter ontbrak de makreel, geen ramp, want de zalm en de garnalen zaten er rijkelijk op. Maar meldt dat even aan je gast en wacht niet tot de gast het zelf opmerkt... Beide gerechten waren overigens heerlijk, dus daarop geen kritiek. De serveerster was alert, vroeg of alles naar wens was. Verder een mooie zaak met ook nog eens een tuinterras achter de zaak. Ook qua interieur zag het er netjes uit en waren de toiletten schoon. Maar we komen nog eens terug om te dineren.
Lekker op het terras gezeten bediening was prima zoals het hoort ook niet opdringerig. Borrelhapjes aan te bevelen goede kwaliteit prijs verhouding!!
Gezellige bistro ...op groupon We begonnen goed met gegratineerde mosselen ...daarna 'n vegetarische soepje En we kregen ook nog als amuse paar schijfjes Pesuto ... als hoofdgerecht rattaoeille met 3 plakken frikandeau... We hebben daar zelf nog frietjes bij besteld en als toetje 'n overheerlijke choclade-mouse met pistachenootjes en slagroom De bediening was vriendelijk en correct.. Dit waren de gerechtjes...
Leuke binnentuin, genoeg keuze en een heerlijke club sandwich! Alleen de bediening was wat rommelig. Er werd vaak maar een halve tafel gevraagd voor drankjes... Maar verder vriendelijk geholpen!
Voor het eerst hier gegeten. Goede stoelen. Lekker gegeten. We komen vast nog wel een keer.
Lekker gegeten bij Nr. 11, maar ik had er meer van verwacht. Bediening m.i. wat nonchalant. Reserveren kan alleen binnen werd netjes bij reservering medegedeeld, dus dat is geen punt. Toen we aankwamen was er geen terrasplek vrij dus bediening gevraagd of ze ons even wilden verplaatsen als die vrijkwam voor het diner. Werd geen aandacht aan geschonken, ondanks dat dit werd toegezegd door het personeel. Van de vier of vijf vleesgerechten op de kaart was degene die ik wilde bestellen op. Afgezien van het feit dat ik dat sowieso wat bijzonder vind als er een klein aantal verschillende vleesgerechten is, werd het me ook maar even medegedeeld als "die is op". Niet ow sorry dit en dat of wat kunnen we anders voor u doen enz. Friet bij het eten werd in eerste instantie niet opgediend, moesten we om vragen. Bediening liep veel langs maar moesten we wel actief vragen als we iets wilden hebben, dit werd wel beter toen het rustiger was. Kortom, het eten is oké, maar ik vond de bediening wat nonchalant.
We wilden er op zondag graag ontbijten.zouden om 09.00 open gaan. We waren er 09.10.....niemand te zien en niet open. Helaas.
Heerlijk gegeten , en vriendelijke bediening, netjes en schoon . Gezellige inrichting en de stoelen zitten heerlijk.
Begin maart 2019 hier geweest voor een afscheidsreceptie van een collega die met pensioen ging. Er dus niet gegeten maar als hun eten nét zo lekker is als de hapjes die naast de borrel werden rondgedeeld, dan is het heerlijk eten hier. Het is een gezellig ingericht pand gelegen op een afstand van grofweg 20 meter vanaf het overbekende brugje in het oude hart van Leidschendam. En je zal snel constateren dat het personeel enthousiast en zeer vriendelijk is!! Als je hier gaat eten, neem er dan gerust een rood wijntje bij, want dié is zeker heerlijk !! Eet ze !!
Wij zijn net in Leidschendam komen wonen. Ik heb hier nu een paar keer broodjes en koffie gehaald, meer is door corona op dit moment niet mogelijk. Maar zowel de kwaliteit van het eten en drinken als de hartelijkheid van de uitbater maken dat we hier zeker gaan eten zodra dat weer kan.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar NR.11 met het openbaar vervoer


Leidschendam, Damlaan 320 meter
45
46
Leidschendam, Damlaan 400 meter
45
46

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid