facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nox Room

Info

Nadat duizenden mensen hebben genoten van escape rooms biedt NOX ROOM , Europa’s eerste en meest dynamische ‘extrordinary’ Escape Room experience. Een plaats waar de tijd vertraagt en je hartslag stijgt.

Geschiedenis

De leukste Escape Rooms van Brabant met vestigingen in Breda, Tilburg en Den Bosch



"Stap in het labyrint en ervaar de thrill van 100% actie en adrenaline.Intens, hilarisch , surrealistisch en onvoorspelbaar groepsuitje. Geschikt als bedrijfsuitje, vrienden- familie uitje. Groepen van 6 tot 30 personen."
Adres: Lage Ham 35, 5102 AA Dongen
Telefoonnummer: +31885676466
Stad: Dongen
Route: Lage Ham 35
Postcode: 5102 AA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Escape room voor 2 Breda, Escape room Breda Horror, Escape room gezin Utrecht, Escape room Hotel, Lasergame escape room, De illusionist escape room, Escape room Croeselaan Utrecht, Hide and Seek Dongen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escaperoom Dongen Escaperoom Dongen 597 meter Volgt later
Van Rooij Evenementen / Evenementen Tilburg Van Rooij Evenementen / Evenementen Tilburg 659 meter Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van rommelmarkten. Onze markten zijn b...
DonckHuys DonckHuys 1 km Helaas laatste keer in 't Schouw welke volgende week de deuren sluit. Was niet het m...
CTN Events CTN Events 2 km Rocking the dancefloor with passion and dedication.
Kids Time Kids Time 13 km Erg gezellig, goed eten en aardig personeel. Wij komen graag terug!
Recensies
Gisteren een super leuk kinderfeest van onze zoon bij Nox Room gevierd. Erg vriendelijk personeel. Een jongen die alles goed uitlegt en de kinderen helpt. Wij hadden gekozen voor het lasergamen en alle jongens waren erg enthousiast! Een aanrader dus. Ook grappig dat je de ruimte ziet waar het lasergamen is. Je kunt ook evt terug kijken. Hier hadden ze geen tijd voor Ook een goede deal om na het gamen nog te gaan eten. Doen dus goede prijzen ook.
Mijn zoontje zijn allerlaatste kinderfeestje was een groot succes bij Noxroom. 6 pubers van 12 jaar en wat hebben ze een lol gehad. Wat een ervaring. In het donker hun angsten overwinnen. Ze werden helemaal fanatiek en wilde eigenlijk niet stoppen. Er was duidelijke uitleg voor de kids en ook het materiaal was top. Super leuk dat je als ouder ook kan mee kijken op het scherm! Zeker een aanrader!
Wij deden de jumanji citygame in Luik afgelopen week. Voor kinderen is het een leuke activiteit als ze in groepen tegen elkaar kunnen spelen, maar ons viel het wat tegen. Misschien was onze verwachting te verschillend van de setup. De missies zijn in de aard van "maak een foto van twee zwarte auto's die naast elkaar geparkeerd zijn" of je moet naar een bepaald gebouw gaan om in the checken. Maar je bent eigenlijk meer op je telefoon bezig dan dat je geniet van de stad, wat wel jammer was. Bovendien stond er een fout in de game van Luik en gingen twee missies over Mechelen maar dit is intussen aangepast door de makers! Qua klantenservice van dit bedrijf kan ik dan ook absoluut niet klagen!
Erg leuk om te doen, wij waren met 6 volwassenen. Wat wel lastig is, is de uitleg van het spel. In een best korte tijd moet je de regels snappen. Helaas had bij ons niet iedereen de uitleg op dezelfde manier meegekregen, wat toch tot irritaties heeft geleid tijdens het spel. Verder is het zeker een aanrader, ook de tijd die je speelt is perfect. Erg leuk om na het spel met licht te zien waar je nou eigenlijk hebt gelopen.
Wat een geweldig concept! Totaal anders dan Escape Room maar echt een uniek uitje onder begeleiding van leuke medewerkers. Je hebt geen idee wat je te wachten staat maar de adrenaline als je eenmaal in het doolhof bent is heel bijzonder om mee te maken. Echt een aanrader wat ons betreft wij waren met 8 volwassenen en speelden de Volwassen versie
Verstoppertje in het donker was een erg leuke ervaring om een keer met vrienden te doen. Na elke ronde kon je iedereen terug zien op camera's, erg leuk. Het was erg warm tijdens het spelen van het spel, geen aanrader met erg warm weer. Ook kregen we het gevoel dat we snel weg moesten.
Gisteren hebben we een geweldig team uitje gehad bij NOX-room. Voor iedereen was het in het begin erg spannend. Maar wat een lol hebben we gehad. En geweldig om je collega's op de camera's terug te zien. Het was echt geweldig en we hebben heerlijk genoten. Hier gaan we het nog lang over hebben.
Leuk kinderfeestje met laser gamen gehad. De kinderen hebben zich prima vermaakt, daar er vanuit de begeleiding goede uitleg was en ruimte voor verschillende spelmogelijkheden. Daarna via het arrangement ook heerlijk gegeten bij het eethuis!
Echt superleuk , hilarische activiteit met onze groep collega's !!! We hebben erg veel plezier gehad. Ook als je even niet mee speelt met het spel is het kijken ernaar ook erg leuk !!!
Met bedrijfsuitje en groep van 12 collega's lang geleden dat we tegelijkertijd zo veel gelachen hebben maar ook zo veel spanning hebben beleefd. Dikke pluim voor de mensen van nox room.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid