facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Novy Engels

Novy Engels

Info

Novy Engels

Geschiedenis

Het warenhuis in Hollum op Ameland

Huishoud
Drogist
Kado
Speelgoed
Lectuur
Tuinmeubelen
Tabak
Pasfoto's

Adres: Zwaneplein 1, 9161 BS Hollum
Telefoonnummer: 0519554131
Stad: Hollum
Route: Zwaneplein 1
Postcode: 9161 BS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Vorig jaar dit kralengordijn gekocht..ik ben gek op de vuurtoren van Ameland, in 10 dagen had ik het af..heb het breder gemaakt vanwege onze deuropening en nog heb ik zat staafjes en haakjes over. Was erg leuk om te doen, gisteren ben ik weer in de winkel geweest en heb een mini vuurtorentje gekocht voor aan mn sleutelbos. T blijft een leuke winkel. Kom zeker weer ns langs.
Mooi regenpak en paraplu's want het regende...
Bij ieder bezoek aan Ameland brengen we wel een bezoek aan warenhuis Engels. Vaak al iets kleins gekocht. Deze keer een mooie staande lamp. Deze is naar ons huisadres aan vaste wal verzonden. Super goed geregeld. En zeer goed verpakt en snel hebben wij het pakket ontvangen. Geweldig !!
De lekkerste drop van Nederland volgens Klepper en Klepper, speelgoed en van alles en nog wat. De winkel krijgt altijd de waardering van het hele gezin al heel veel jaren, en ook dit keer weer even ingeslagen!
Groot aanbod, mooie winkel met van alles en nog wat.
Zaak lijkt zich te profileren als een speelgoedwinkel, maar eenmaal binnengekomen is het eerder een complete Blokker, Kruidvat en speelgoedwinkel in 1. Goed om zo'n zaak in het dorp te hebben, groot assortiment en vriendelijke bediening.
Souvenirs en meer.....
Dit is niet alleen een speelgoedwinkel, er is ook een ruim assortiment aan huishoudelijke artikelen en souvenirs. We zijn hier vlot en goed geholpen.
Allround winkel met uiteenlopende artikelen. Keukengerei, lectuur, buitenartikelen zoals vliegers en tentjes en om het huis in te richten. De naam Speelgoedwinkel doet de winkel te kort...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid