facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Novus enzo.

Novus enzo.

Info

Heerlijke snuffelwinkel in ibiza stijl. Betaalbare ibiza kleding in de maten 34 t/m 54

Geschiedenis

Novus enzo... : Heerlijke snuffel winkel vol met kleding, sieraden, schoenen, make-up en accessoires en nog veel meer van dit alles in ibiza-stijl!
Gevestigd aan de Wijdstraat 3 in Stolwijk.



"Heerlijke snuffelwinkel in Ibiza stijl.Kom lekker snuffelen in onze gezellige winkel in Stolwijk. Wij verkopen betaalbare ibiza/hippie kleding in de maten 36 t/m 54.Ook verkopen wij sieraden, woonaccessoires, woodwick kaarsen enz..."
Adres: Wijdstraat 3., 2821AN Stolwijk
Telefoonnummer: 0652052031
moc.kooltuo@suvon-nolas
Stad: Stolwijk
Route: Wijdstraat 3.
Postcode: 2821AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pardoes Mode Pardoes Mode 55 meter Gezellige winkel goed geholpen
Recensies
Novus enzo is een hele gezellige winkel met vriendelijk personeel. Als je een cadeautje zoekt is er altijd wel wat te vinden. Grote sortering en voor weinig geld kun je er altijd goed slagen. Ik ben een hele tevreden klant. In verband met de corona zijn de openingstijden tijdelijk veranderd en dat staat heel duidelijk op Facebook en op de deur van de winkel mijnheer Gijs! Dus voortaan goed lezen voordat u zo'n negatieve reactie plaatst!
Wil je een leuk cadeau kopen is die winkel telkens dicht!!! Op de deur staat bij de openingstijden dat ze open zijn maar er is niemand. Volgens mij is deze winkel voor goed dicht. Op facebook zijn ze nog wel actief maar ik vertouw het niet dus mijn advies is niet kopen want de winkel ziet er verlaten uit en zo te zien komt er ook niemand meer binnen!
Net weer een aantal leuke dingen gekocht. Gezellige winkel die, ook nu in de Corona tijd, mijn steun krijgt.
Altijd gezellig bij Novus enzo, en leuke kleding en spulletjes te koop. Echt een aanrader!
Top winkel en super dat ze nu alles kosteloos opsturen of bezorgen in deze tijd.
dit is echt een top winkel!!!!! je kan alles vinden en goed personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid