facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Novanet

Novanet
Adres: Hyperonenweg 24, 3542 AG Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030-2416464
Stad: Utrecht
Route: Hyperonenweg 24
Postcode: 3542 AG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Novanet reviews, Novanet vacatures, Nomot, Reparex, Respo Repair, Keuken reparatie Utrecht, Schade aan keuken, Vloer herstelbedrijf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ASN Rijnbergen Utrecht ASN Rijnbergen Utrecht 3 km Had flinke schade, zeker 15 mille, aan mijn rel. jonge auto die er daarvoor 100% perf...
Recensies
Ons bedrijf heeft Novanet gevraagd om een reparatie aan een kunststof kozijn voor onze eigen klant. De reparatie werd zeer snel uitgevoerd en met een goed resultaat.
Zeker niet aan te raden zo slecht en onprofessioneel, 2 weken geleden offerte aangevraagd en kreeg ik een whatsapp bericht dat het door gezet wordt naar de project leider tot heden niks gehoord ben blij dat ik niet met zo bedrijf in zee ga. Zeker geen aanrader !
Vanaf 22 april mail contact zonder gehoor. Jullie geven aan de opdracht voor mijn deur reparatie aangenomen te hebben. AEGON gaat daarvan uit. Helaas weten zij niet dat u sinds de 22ste van april niet reageert en ik nog steeds met schade zit.
2 keer schade gemaakt en erover liegen en ons eigen kastje tot 2 keer toe kwijt maken en het blijven ontkennen. Flutbedrijf. Nog geen excuses kan er vanaf, belachelijk. Laat ze niet meer binnen al krijg ik geld bij want ze slopen en liegen meer dan dat ze maken.
Echt onder de indruk van de reparatie van een beschadigd keukendeurtje. Ik was vooraf een beetje sceptisch, maar alleen omdat ik het weet, en alleen als ik heeeeel goed zoek zie ik nog waar de schade ongeveer zat. Complimenten!
Vandaag hebben Gijs en Roman onze inbraakschades gerepareerd. Dat is met héél veel zorg gedaan. Het is een aanrader voor iedereen die schade heeft aan schuifpuien, vloeren of bad. Alle complimenten voor het bedrijf
Zinvolle informatie tbv de kunst van schade herstel.
Woensdag, 28 mei is de heer Sjoerd Postma bij ons geweest om de schade in de keuken te herstellen die is ontstaan door waterschade. Hij stond echt klokslag 8 uur voor de deur we zijn in Brabant wel wat anders gewend! en ging meteen aan de slag. We waren verrast over hoe nauwkeurig en precies hij zijn werk heeft afgeleverd. Echt vakwerk! We zijn erg blij met zijn bijdrage die ervoor heeft gezorgd dat onze keuken er weer héél netjes uitziet!! De heer Postma hebben wij als zeer vriendelijk en bescheiden ervaren.
Eerste kennismaking met Novanet is prima. Thomas lijkt goed werk geleverd te hebben aan ons keukenkozijn. Ik vond de prijs van het eerste gesprek wel aan de hoge kant. Kwaliteit kost echter geld.
Dit bedrijf heeft prima werk geleverd, ik ben erg opgelucht dat de schade onzichtbaar is hersteld. Als ik al iets negatiefs te melden heb: ik heb er 5 maanden op moeten wachten, maar het resultaat is het waard geweest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid