facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Novalishoeve

Novalishoeve

Info

Novalishoeve is een bijzondere boerderij op Texel. De stallen, de productieruimten en de tuin zijn een ware ontdekkingsreis voor je zintuigen. Overal op het erf staan de deuren voor je open. Kom langs en ontdek hoe biologisch boeren in zijn werk gaat.

Adres: hoornderweg 46, 1797 RA Den Hoorn, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0222319482
ln.eveohsilavon@ofni
Stad: Den Hoorn
Route: hoornderweg 46
Postcode: 1797 RA


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 17:00
Dinsdag: 10:30 - 17:00
Woensdag: 10:30 - 17:00
Donderdag: 10:30 - 17:00
Vrijdag: 10:30 - 17:00
Zaterdag: 10:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: novalishoeve vacature, info novalishoeve nl, novalishoeve openingstijden, novalishoeve winkel, novalishoeve zorgboerderij, zuivelboerderij texel, novalishoeve wonen, biologische boerderij texel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Piece of Cake Piece of Cake 118 km Goede taart, slechte administratie. Wij hebben meerdere keren gebeld om een bruidstaa...
Recensies
Super leuk plekje voor koffie met wat lekkers of de lunch. Vanuit het restaurant/winkel kijk je zo in de stal. Op het terras scharrelen de kippen lekker rond en kan je heerlijk in de zon zitten. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin. De winkel verkoopt lokale producten en ook brood uit eigen bakkerij. Echt een aanrader voor een stop!
Voor koffie met een lekker stukje eigengemaakte taart moet je hier zijn! Om je vingers bij op te **eten! Dat geldt overigens voor alle producten uit de bakkerij, die gerund wordt door louter professionals. Petje af voor hen en de mensen die het mogelijk maken.
Prachtige boerderij, lieve mensen en een heel fijn restaurant / winkel waar je heerlijke producten kunt kopen. Tip: de worteltaart is verrukkelijk!! Super leuk ook om te bezoeken met kinderen.
2 sterren omdat je niet met GEWOON contant geld kunt betalen. Alleen pin. Vind ik uitermate slecht! Had allemaal lekkere leuke dingen uitgezocht om te kopen maar toen ik bij de kassa kwam en ik haalde geld uit mijn portemonnee zei ze direct: Nee, pin.... Winkel is wel super mooi en gezellig. We gaan er niet meer naartoe totdat ze weer geld aannemen.
Wat een enorm aparte, mooie plek zeg! Eten ‘naast de koeien’! Wat een goed werk verrichten ze hier zeg. Een mooie zorgboederij met alleen maar zelfgemaakt biologische produkten om mee te nemen, of om lekker daar op te eten. Een absolute aanrader!
Altijd heerlijk eten en drinken en leuk om rond te kijken op het erf.
Lekker rondgelopen en genoten van de kalfjes, biggetjes en andere dieren. Ook in t winkeltje geweest en lekkere koek, yoghurt en brood gekocht.
Leuke boerderij om beestjes te kijken. Lekkere tomaten broccoli soep gegeten.
De Novalishoeve is een prachtig voorbeeld hoe met respect voor de aarde, op kleine schaal succesvol veehouderij, landbouw, zorg en horeca gecombineerd kan worden. Ook kan men er o.a. heerlijke zuivel, smakelijk brood, verrukkelijk ijs en verse seizoensgroente kopen. De Novalishoeve toont hoe de toekomst van het boerenbedrijf eruit kan zien met winst voor de natuur; de aarde, de mens, de dieren en het gewas.
Heerlijke lekker biologisch prudukten, staat snel op tafel, leuke uitgebreide bio boerderij winkel, aardig personeel.. en zeer kind vriendelijk.. binnen en buiten zitten..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid