facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nova Oase

Info

Schoonheidsbehandelingen
Collagenbooster lichttherapie
Microdermabrasie diamant en kristal peeling
Bindweefsel gezichts massage met cup
Acne behandeling

Adres: Eerste Constantijn Huygensstraat 22 , Amsterdam 1054 BR, NL
Telefoonnummer: 06 24889058
Stad: Amsterdam
Route: Eerste Constantijn Huygensstraat 22
Postcode: 1054 BR


Openingstijden

Maandag: 10:00-21:00
Dinsdag: 10:00-21:00
Woensdag: 10:00-21:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: novaoase amsterdam, schoonheidssalon amsterdam west
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Experience Your Wellness Experience Your Wellness 8 km Ik heb mijn ‘Dermaplane Pro’ cursus gevolgd bij Sandy, en wat ben ik blij! Sandy heef...
Recensies
Ik ben zeer tevreden. Professionele salon met een prettige sfeer. Judith geeft advies en bespreekt alle behandelingen stap voor stap. Ik ben heel blij met het eindresultaat en kom zeker weer terug!
Bij deze salon is de microneedling behandeling met algen masker helemaal top!
Judith is geweldig. Zij is de eerste die mij goed kon uitleggen wat mijn huid nodig heeft en wat niet. Ik kon haar alles vragen en niets was te veel. Ik voelde mij erg op mijn gemak en heb veel geleerd van Judith over mijn huid. Judith gaf mij advies en testers en ik kijk uit naar mijn volgende afspraak. NovaOase is zeker een aanrader!
Je moet hier heen! Zelden zo in de watten gelegd als door Judith. Ze weet echt alles van haar vak, heeft heerlijke producten, neemt echt de tijd voor je en mijn huid heeft nog nooit zo zacht en fijn aangevoeld. Ik ben vanaf nu vaste klant!
Het was voor mij de eerste keer dat ik naar een schoonheid specialiste ging. Judith heeft veel persoonlijke aandacht voor haar klant. Het was zeer boven mijn verwachting en ik kom zeker terug. Judith is eerlijk en dat waardeer ik zeer.
Een super goede en vriendelijke schoonheidsspecialiste. Ben nu al 4 keer geweest. Mijn huid is er echt van opgeknapt en wordt alleen maar beter. Los van dat vindt ik het een heerlijk ontspannen behandeling en het is niet duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid