facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nova Kids

Nova Kids

Info

Welkom bij Nova Kids, een kindercentrum met activiteiten om kinderen te helpen in verbinding te zijn met zichzelf en de wereld om hun heen. Maar ook om gewoon mooie ervaringen op te doen!



"“Nouka”de kinderyogajuf geeft kinderyoga thuis of op locatie basisschool & BSO’s in Groningen & Drenthe. Haar opleiding heeft ze gevolgd bij Helen Purperhart. Daarnaast is ze trainer van de “Schoolverlichting” methode. Dit initiatief van De Nieuwe Yogaschool is bedoeld om kinderen in Nederland de meerwaarde van yoga, meditatie en mindfulness te laten ervaren. Hierbij leer je stilteoefeningen in de klas en blijf je dichtbij je zintuigen om te ontdekken dat er in jezelf altijd een stille plek is waar je naartoe kunt gaan. Verder heeft Anouk de trainersopleiding gevolgd van de Happy Kids Massage methode bij Corina Elzenaar. Het initiatief van HKM wordt ondersteund door de landelijke stichting tegen zinloos geweld moed.nl."
Adres: Aan de vaart 12, 9301zh Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31630041121
Stad: Roden
Route: Aan de vaart 12
Postcode: 9301zh


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid