facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nova Computers

Info

Nova Computers specialiseert zich in de verkoop, reparatie en advisering op het gebied van computers, laptops en tablets.

Geschiedenis

Nova Computers is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in verkoop, reparatie en advisering op het gebied van computers, computeronderdelen en toebehoren.
Wij richten ons voornamelijk op de particulier en het MKB.

Goed en duidelijk advies, korte levertijden, ruim assortiment, scherpe prijzen zijn bij Nova Computers vanzelfsprekend.

Bij Nova Computers is iedereen welkom met welke vraag dan ook.
Service staat bij ons hoog in het vaandel!

Nova Computers, computers op maat!

Adres: Graaf Florisplein 44, 2691 ZX 's-Gravenzande
Telefoonnummer: 0174441303
Stad: 's-Gravenzande
Route: Graaf Florisplein 44
Postcode: 2691 ZX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PC Control PC Control 75 meter Welkom op de facebook pagina van PC Control. PC Control is een zakelijke dienstverlen...
PC Repair Westland PC Repair Westland 1 km Na een probleem met printer aan het einde van vrijdagmiddag zeer snel geholpen. Was t...
Recensies
Hele goede service. Probleem met mijn wifi versterker zonder gedoe opgelost. Top!!
Vriendelijk kundig goede uitleg niet duur, superbedrijf.
Ik had een nieuwe computer nodig. Oude van 10 jaar oud met Windows 7 werkte niet goed meer. Wat ben ik hier ontzettend aardig en goed geholpen. Meneer nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en heeft zelfs mijn mails overgezet naar de nieuwe computer. Ik heb nu ineens Windows 11. Als ik nog vragen/problemen heb, kan ik langskomen of bellen. Topservice.
Zeer goede winkel waar ze alle tijd en aandacht geven. Problemen worden zonder moeite opgelost.
Ben bijzonder goed geholpen. zeer kundig en ontzettend geduldig. Goed advies gekregen en geen stomme verkooppraatjes! De service is bijzonder goed. Ik heb nu 3 keer een verschillende computer gebracht, maar alle drie zijn ze tot grote tevredenheid gerepareerd. Nette prijs ook. Ik vind deze zaak zeker een aanrader!
Superzaak. Laptop was niet te repareren want moederboard stuk. Geen onderzoekskosten in rekening gebracht "al sneu genoeg". Top. Geeft vertrouwen dat ik de volgende keer bij wel reparatie een goede prijs betaal.
Ontzettend fijn computerzaakje met zeer kundige mensen. We wonen in Limburg, maar voor computerproblemen kloppen we nog steeds hier aan. Als het nodig is wordt de laptop verzekerd opgestuurd. Het geeft een gevoel van zekerheid en vertrouwen. Toppers!
Vandaag weer super geholpen. Binnen zonder afspraak en gelijk geholpen. Probleem opgelost. Prima winkel
Nam netjes telefoon aan voor storibg met een kabeltje. Kon goed overleggen welke kabel er nodig was en wist zijn voorraad
Vriendelijk personeel hielpen goed mee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid