facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nova College Maritiem

Info

Ben jij te avontuurlijk voor een bestaan als landrot en wil je jouw horizon verbreden? Dan kan de scheepvaart hét alternatief voor je zijn.

Adres: Kanaalstraat 7, 1975 BA IJmuiden
Telefoonnummer: (023) 530 29 00
Stad: IJmuiden
Route: Kanaalstraat 7
Postcode: 1975 BA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nova College Hoofddorp, Nova College Harlingen, Zeevaart opleiding mbo, Huisvesting Nova College ijmuiden, Nova College Beverwijk, Nova College Haarlem, Nova College opleidingen, Scheepvaart opleiding Rotterdam
Recensies
Handig gebouw. Het werd deze keer ingezet om bouwplannen in Oud-IJmuiden toe te lichten én om vragen van buurtbewoners te beantwoorden. Als zeevaartschool ken ik niet; niet als leerling, ik heb op de WBS op Terschelling gezeten, noch als leraar.
Oke, dit is dus een school voor jong volwassenen die iets met boten en techniek hebben. Een school volledige ingericht op scheepvaart. En voor degenen die wat verder wonen kunnen ze in de kost. Ook een goede leermethode om volwassen te worden.
Goede school voor als je scheepvaart en technologie leuk vind
Prima goed corona regeling
Vertaald door Google Topschool! Origineel Top school!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid