facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noukies Foodtrain

Noukies Foodtrain

Info

Cafetaria/lunchroom op Station Rosmalen. Wij verkopen koffie, drankjes, snacks, luxe broodjes en maaltijden. Ook voor bedrijfscatering!



"Foodtrain Culinair voorziet in het bezorgen en afhalen van maaltijden. Onze maaltijden worden bereid met verse ingrediënten. Uiteraard kunt u bij ons op het station ook terecht voor een broodje, donut, koffie en een krantje. Loop gerust even binnen."
Adres: stationsplein 7, 5241 GN Rosmalen
Telefoonnummer: 073 785 50 43
Stad: Rosmalen
Route: stationsplein 7
Postcode: 5241 GN


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 15:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kentering Party - Events - Food De Kentering Party - Events - Food 421 meter Ik en mijn team mochten 1 dag van te voren de decoratie van een bruiloft klaarleggen,...
Cafetaria 't Huukske Rosmalen Cafetaria 't Huukske Rosmalen 530 meter 2x keer afgehaald en telkens is eten van een bijzonder goede kwaliteit. Friet smaakt ...
J-Beez J-Beez 596 meter Vanavond erg lekker gegeten, de eigenaar is super vriendelijk en maakt graag een praa...
Cafetaria en Lunchroom De Molenhoek Cafetaria en Lunchroom De Molenhoek 632 meter Had kipsateschotel besteld. Kippendij-filet was gaar. Stukjes kip op stokje waren kl...
Eetpaleis 't Vosje Eetpaleis 't Vosje 910 meter Smakelijk voor iedereen‘! is de kreet die al jaren door Eetpaleis ’t vosje wordt geha...
Recensies
Zeer uitgebreide bestelling geplaatst. Maakt koken en restaurant bezoek overbodig. Kapsalon en schotel kipdöner speciaal zijn favoriet. Zeker voor de grote eters. Zeer goede prijs kwaleit verhouding.
Heerlijk eten, porties ruim voldoende met heerlijk verse salades. Eten is nog gloeiend heet als het wordt bezorgd. Dennis en Kirsten zijn altijd erg vriendelijk en hebben oog voor de klant!
Ik ben zeer tevreden over de belegde broodjes. De luxe broodjes zijn goed belegd en uitstekend van smaak. Een aanrader is de waldkornbol met geitenkaas, honing, walnoten en spek.
Na veel verschillende ondernemers in dit pand, zijn deze mensen wel here to stay. Foodtrain heeft leuke mensen aan het roer staan, die een hoge gun factor hebben. Ik bestel er graag en als ik met de trein ga zwaai ik altijd even.
Maken de lekkerste milkshakes die ik de laatste jaren gedronken heb! Qua dikte en smaak perfect!!
Lekker eten ruime keuze en makkelijk te bestellen en ze brengen het nog thuis ook . Prijs kwaliteit is goed
Beste tent die er is ! Dennis en christel zijn 2 toppers en weten je meteen te herkennen als je belt . Ook de zelf gemaakte foodtrain saus is een aanrader!! Mijn lievelings tent !! Bestel nergens anders !!
Lekker gegeten, eten was snel klaar. Alleen voortaan wellicht de kip iets laten afkoelen voordat die in de piepschuim bak wordt gedaan. Nu waren er gaten ingebrand en zat er vet in mn broek.
Lekker voedsel en ook nog eens hele attente mensen mijn favoriet voor bezorgen in Rosmalen
Ik ging hier al naartoe voordat Dennis en Kirsten de zaak hebben overgenomen en ik moet zeggen dat ik een beetje huiverig was om hier weer te bestellen. Die zorgen waren volledig onterecht. Foodtrain hanteert hoge eisen ten opzichte van zichzelf als het gaat om lekker eten te maken. Of je nu een broodje Shoarma bestelt, een Turkse Pizza, Durum of een kapsalon, het is allemaal even lekker! Het recept van de knoflooksaus is overgenomen van de vorige eigenaar en die is heerlijk romig. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Over bezorging kan ik niet veel zeggen, want ik ga het altijd ophalen. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat het soms zo druk is dat de wachttijden wat langer zijn. Dat kan ik echter niet als negatief beoordelen, want ze zitten nu eenmaal in een relatief kleine locatie en kunnen niet meer doen dan mogelijk. Sterker nog, de reden dat het zo druk is met name in het weekend is omdat ze gewoon erg lekker eten hebben. Ik hoop dat jullie de kwaliteit vast kunnen houden. Zo ja, dan hebben jullie er in ieder geval een trouwe klant bij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid