facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notenkado & Zo

Notenkado & Zo

Info

Bij Notenkado & Zo maken we cadeaus en relatiegeschenken voor je op maat. Een verjaardagscadeau of kerstpakketten voor je personeel, alles is mogelijk!



"Bij Notenkado & Zo maken we cadeaus en relatiegeschenken waarin vers gebrande noten en notenmixen een hoofdrol spelen.Voor elke gelegenheid kun je bij ons terecht. Ben je dus op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag of feestdag, een attentie voor je werknemers of een relatiegeschenk voor je klanten? Op de website vind je allerlei voorbeelden ter inspiratie.Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het cadeau geheel naar jouw wens, smaak en tevredenheid wordt samengesteld!"
Adres:
Telefoonnummer: 0612784156
Stad: Pijnacker-Nootdorp


Recensies
Voor onze relatiegeschenken hebben wij gekozen voor een mooi geschenk om tijdens de Kerst te geven en dit is door Notenkado&Zo goed begrepen en is er iets geweldigs gemaakt. De relaties waren zeer verrast en enthousiast. Fijn contact met Melanie en denkt mee en geeft advies!
Wat leuk om zulke mooie pakketten te geven! En de ontvangers lieten ook weten hoe mooi en lekker ze het vonden. Volgend jaar ga ik weer naar Notenkado&zo!
Wat een leuke kerstpakketten konden wij uitdelen! En van de ontvangers hebben we zoveel leuke reacties ontvangen! Hele lekkere producten op een mooie plank en super leuk ingepakt ! Volgend jaar gaan we weer naar Notenkado, echt een aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid