facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noten.nl

Noten.nl

Info

Noten.nl

Geschiedenis

Vrolijke winkel voor vers gebrande noten, perfecte mixen, heerlijke chocolade, lekkere snacks, gedroogd fruit, natuurlijke koffiebonen en verse thee.



"Heerlijke noten, pinda’s, een vitrine vol met Ambachtelijk gemaakte bonbons van Zuccotto en een gezellige sfeer! Welkom bij De Notenwinkel van Wijk, een plek waar we u warm verwelkomen en waar u zonder iets lekkers te proeven écht de deur niet uit komtVers staat bij ons op éénDe Notenwinkel van Wijk staat voor verse, hoog kwalitatieve producten. Wij zoeken onze leveranciers zelf uit en gaan alleen voor kwaliteit, en dat proef je!"
Adres: Veldpoortstraat 9, 3961 BK Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: +31 343 447 832
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Veldpoortstraat 9
Postcode: 3961 BK



op zoek naar gerelateerd: Chocolade Wijk bij Duurstede, De Notenwinkel van Zeist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwekkeboom Oven Kwekkeboom Oven 2 km Sinds 1900 staat Kwekkeboom bekend om haar patisserie kwaliteit en smaakvolle croquet...
Recensies
Deze winkel verkoop de lekkerste noten. Vers en allerlei smaken. Daarnaast een heerlijk assortiment chocolade. Vakkundig en zeer sierlijk. Leuk om kado te doen. Ook hebben ze delicatessen, weleens gehoord van choco advocaat? Hier kun je het vinden. De verse gedroogde thee varianten zijn ook een aanrader. Kortom een geweldige winkel met veel heerlijke dingen. Niet om binnen te lopen als je trek hebt!
Kleine lokale notenwinkel waar je van alles kunt krijgen. Denk hierbij aan veel verschillende noten, chocolade, bieren, wijn en diverse cadeaupakketten. Prijs is prima voor wat je krijgt en de medewerkers zijn zeer behulpzaam.
Ik ben heel goed geholpen, helemaal tevreden. En mijn schoonmoeder was heel erg blij mee
Leuke winkel .met gevarieerd assortiment. Vriendelijk personeel
Wat een mooie aanvulling op het al ruime assortiment aan speciale winkels in Wijk bij Duurstede. Goed voor je hersenen en ook nog origineel in het aanbod!
Heerlijke delicatessen, ze maken prachtige kerstpakketten, klantgerichte én gezellige eigenaren, kortom een fantastische winkel!
Fantastische eigen gebrande verse noten, heerlijke Bonbons en uiteraard vers gebrande koffiebonen en meer dan 100 soorten thee. Ook is deze winkel de op een na BESTE Notenspeciaalzaak van Nederland 2016.
Zo'n leuke winkel met allerlei bijzondere dingen en erg aardig personeel. Helemaal top!
Als inwoonster van Wijk bij Duurstede kan ik alleen maar zeggen dat De Notenwinkel echt een aanwinst is ons.
Veel variatie, leuk personeel en heerlijke producten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid