facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notarissen Kammeraad & Strijk

Notarissen Kammeraad & Strijk

Info

Notariskantoor Kammeraad & Strijk uit Spijkenisse: persoonlijke aandacht staat voorop, samen met de ruime kennis op alle notariële vakgebieden.

Geschiedenis

notarissen

Adres: Jan Campertlaan 10, 3201AX Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181 632 022
Stad: Spijkenisse
Route: Jan Campertlaan 10
Postcode: 3201AX



op zoek naar gerelateerd: Kammeraad en Strijk, Goedkoopste notaris Spijkenisse, Notaris Spijkenisse Ouwerkerk, Notarissen Spijkenisse, Ouwerkerk Notariaat, Samenlevingscontract Spijkenisse, Notaris Hellevoetsluis, Notaris Rhoon
Recensies
Helaas geeft de notaris bij het tekenen van de huwelijkse voorwaarden aan dat alles klopt zoals aangegeven. Zelfs als je het nog voor je handtekening betwijfeld en navraagt. En je dan verzekerd wordt dat alles echt klopt zoals afgesproken en je een hele uitleg krijgt hoe dit klopt. Om er dan jaren later achter te komen dat het niet klopt en je voor een ton de boot in gaat. Als je dan contact opneemt weten ze van niets. En dan als antwoord krijgt dat dit gebruikelijk is, zoals wettelijk geregeld. Maar waarom zou je huwelijkse voorwaarden nemen als je wilt dat het geregeld wordt zoals de wet het automatisch al regelt? Dan hoef je toch geen geld te betalen voor huwelijkse voorwaarden?
Gisteren geweest voor afhandeling woning, lang moeten wachten , geen koffie aangeboden, de kandidaat notaris was slordig in zijn handelen.. Voor het bedrag wat zo'n kantoor vraagt had ik toch meer service verwacht.
Onprofessioneel kantoor, niet aanbevolen.
Een kwalitatief top notariaat, niet de goedkoopste maar dat wordt gerechtvaardigd door de geleverde diensten.
No nonsense, zeer vriendelijk personeel, dossier snel en accuraat afgewikkeld.
Nette afhandeling
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Notarissen Kammeraad & Strijk met het openbaar vervoer


Spijkenisse, Rivierabad 130 meter
Spijkenisse, Rozenlaan 270 meter
87
Spijkenisse, Rozenlaan 280 meter
87
Spijkenisse, 1e Heulbrugstraat 300 meter
87
Spijkenisse, 1e Heulbrugstraat 360 meter
87

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid