facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notarispraktijk Wolthuis

Notarispraktijk Wolthuis

Info

Notarispraktijk Wolthuis is een kleinschalig, zelfstandig kantoor in Leerdam dat sinds 2010 bestaat. Het kantoor is gehuisvest aan de Koningin Emmalaan 20.

Adres: Koningin Emmalaan 20, 4141 EC Leerdam
Telefoonnummer: 0345-615641
Stad: Leerdam
Route: Koningin Emmalaan 20
Postcode: 4141 EC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Notaris in Arkel, Notaris Snoek Gorinchem
Recensies
Zeer goed geholpen TOP en zeer betrouwbare notaris top vrouwtje Ga zo door hoor topper
Ongelooflijk hoe slecht ze voor hun klanten in staan ze hanteren eigen regels en wetten ik snap dat ze voor de tuchtraad gestaan heeft schandalig deze service NOOIT MEER
Super ervaring! Binnen 2 uur reactie op mijn e-mail. Afspraak op mijn verzoek een dag later waarbij de dames hun lunchpauze hebben overgeslagen om mij te kunnen helpen. In Leerdam staat het team bekend als kundig, snel, betrokken en professioneel. Dit heb ik mogen ervaren!
Zeer fijne ervaring gehad bij dit notariskantoor in Leerdam. De vriendelijkheid en het meedenken van notaris Wolthuis kon ik zeer waarderen. Mevrouw Wolthuis neemt ruim de tijd en is zeer helder in haar communicatie. Ik blijf dus zeker voor mijn toekomstige zaken bij dit notariskantoor terug komen.
Dat deze mevrouw bij de tuchtrechter bekend is, verbaast mij achteraf niets. We zijn maar naar een deskundige notaris gegaan
In de afgelopen tijd hebben ze meerdere privé zaken voor mij gedaan. Het advies was telkens heel goed en ben zeer tevreden. Met name ook de persoonlijke betrokkenheid bij moeilijke kwesties.
Eerlijk en duidelijk advies in belang van de cliënt! Notaris Wolthuis is een hele aardige en toegankelijke notaris die graag met je meedenkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid