facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notariskantoor Westerling

Notariskantoor Westerling

Info

Notariskantoor Westerling is een kleinschalig en persoonlijke aandacht gevend notariskantoor in de gemeente Midden-Drenthe met kantoor aan de Hoofdstraat.

Geschiedenis

Notariskantoor Westerling is een kleinschalig en persoonlijke aandacht gevend notariskantoor in de gemeente Midden-Drenthe met kantoor aan de Hoofdstraat 18 te Westerbork.
De notaris is in zijn ambtelijke werkzaamheden onpartijdig en onafhankelijk en dient de belangen van meerdere betrokken partijen bij een bepaalde juridische transactie of handeling in het oog te houden.

Een notaris heeft een geheimhoudingsplicht en binnen zekere grenzen een verplichting om u van dienst te zijn.

Het kan ook dat de notaris optreedt als adviseur van één der partijen.
De notaris is dan natuurlijk wel partijdig en zal dit ook steeds duidelijk kenbaar maken aan de wederpartij van zijn cliënt.



"Notariskantoor Westerling is een modern notariskantoor in Westerbork waar u terecht kunt voor alle voorkomende notariële werkzaamheden zoals onroerend goed recht koopovereenkomsten, akten van levering en hypotheek, ondernemingsrecht oprichten, fusies en splitsingen van BV's, aandelenoverdracht en statutenwijziging familierecht testamenten, huwelijksvoorwaarden en verklaringen van erfrecht en projectontwikkeling van grondverwerving tot en met de levering aan de uiteindelijke kopers.Het kantoor is een kleinschalig en persoonlijke aandacht gevend notariskantoor.Het kantoor is praktisch, toegankelijk, werkt vanuit een hoog kennisniveau en beschikt over de meeste recente ontwikkeling op het gebied van de automatisering."
Adres: Hoofdstraat 18, 9431AD Westerbork
Telefoonnummer: 0593 538 100
Stad: Westerbork
Route: Hoofdstraat 18
Postcode: 9431AD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid