facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notariskantoor Van Schaik Bemmel

Notariskantoor Van Schaik Bemmel

Info

Dé notaris voor Lingewaard en Over-Betuwe Notariskantoor Van Schaik levert notariële diensten in Bemmel, Huissen, Haalderen,Gendt, Elst, Doornenburg, Angeren, Ressen, Lent Nijmegen en Arnhem.

Geschiedenis

Dé notaris voor Lingewaard en Over-Betuwe
Notariskantoor Van Schaik levert notariële diensten in Bemmel, Huissen, Gendt, Elst, Doornenburg, Angeren, Ressen en Lent. Wij zijn een echt Betuws bedrijf. Wij werken voor de particulier en voor de ondernemer. Denkt u hierbij aan verkoop van een woning, hypotheekakte, testament, aandelenoverdracht, samenlevingscontract, etc.

Mocht u vragen hebben dan zie ik u graag op het kantoor in Bemmel (Lingewaard), of bij u thuis (of u neemt gewoon contact met mij op!).

Adres: Deken Dr Mulderstraat 8 b, 6681 AB Bemmel
Telefoonnummer: 0481461226
Stad: Bemmel
Route: Deken Dr Mulderstraat 8 b
Postcode: 6681 AB


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:15
Dinsdag: 08:45 - 17:15
Woensdag: 08:45 - 17:15
Donderdag: 08:45 - 17:15
Vrijdag: 08:45 - 17:15


op zoek naar gerelateerd: Lingewaerd Notarissen, Notaris Lingewaard Huissen, Notaris Elst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Joosten architecten Joosten architecten 7 meter Bureau met een creatieve inslag en van hoge kwaliteit door ervaring en jonge frisheid...
Los Management Los Management 70 meter Ik ondersteun jou in je de zoektocht naar antwoorden, inzichten en structurele oploss...
Derksen Financieel Derksen Financieel 188 meter Derksen Financieel ontzorgt klanten op fiscaal en financieel gebied. Persoonlijk cont...
GK INFRA GK INFRA 871 meter Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van natuurlijke geluidswerende a...
Evers Logistiek Evers Logistiek 2 km Hele positieve ervaring met dit bedrijf. Schakelt snel, vriendelijk personeel en denk...
Biznes w Holandii - Klub Dobrego Biznesu Biznes w Holandii - Klub Dobrego Biznesu 173 km Strona poświęcona biznesowi w Holandii, wymianie doświadczeń, szerzeniu wiedzy biznes...
Recensies
Afspraak gemaakt bij dit kantoor. Ruim een uur zitten wachten, notaris kwam niet, wij zijn tenslotte opgestapt, geen verontschuldiging gekregen en niets meer van gehoord, ook wij zijn naar Elst gegaan en werden hier uitstekend geholpen
Wij doen al vele jaren zaken met notaris Van Schaik, zowel privé als met ons bedrijf. De service is meer dan uitstekend, kennis van zaken top. Moeilijke zaken worden helder uitgelegd, beslispunten worden eerlijk besproken. Niet alleen wijzelf, ook onze zonen hebben de aankoop van hun huis en hun samenlevingscontract bij Van Schaik geregeld. Zij kregen goede ondersteuning bij deze belangrijke stap in hun leven. Wat ik vooral prettig vind, is de sociale opstelling van de notaris: hij heeft drie keer de oprichting van een niet-commerciële stichting voor ons begeleid. Daarbij rekent hij een kostendekkend tarief, super sympathiek!
Wij zijn zeer tevreden over de adequate en professionele wijze van werken van Notaris van Schaik en zijn team. Of het nu gaat om het aanpassen van een nalatenschap, het vaststellen van huwelijkse voorwaarden of het adviseren rondom het oprichten van een bedrijf, alles verloopt op een professionele maar zeer prettige wijze. De adviezen zijn bruikbaar en zetten aan tot nadenken waardoor er een goede samenwerking ontstaat bij het vaststellen van belangrijke zaken. Vragen en adviezen rondom het Levenstestament waren -en zijn- zeer waardevol!
Hele fijne, betrokken notaris. Van alles al geregeld voor ons. Adviesgesprekken niet eens gefactureerd. Erg blij mee.
Al vele jaren maak ik graag gebruik van de diensten van notariskantoor Van Schaik, zowel zakelijk als prive. Mijn klanten stuur ik het liefst door naar dit kantoor omdat snel en accuraat gewerkt wordt door het hele team. En vooral de inzet is enorm. Het is een drukke tijd maar ze denken altijd mee in een oplossing voor zaken die snel moeten of complex zijn. Ik ben meer dan tevreden en raad hen bij iedereen aan.
Heldere adviezen, goede service en een inlevend en scherp oog voor de persoonlijke situatie. De diensten van notaris Van Schaik stel ik meer dan op prijs. Mijn zaken zijn bij hem in goede en betrouwbare handen. Bovendien is hij een zeer prettig persoon in de omgang. Ik kan notaris Van Schaik van harte aanbevelen.
Diverse keren notariskantoor Van Schaik geconsulteerd. Voor praktische zaken als testament en ook voor advies afhandeling erfenis binnen de familie. Notaris Van Schaik is een deskundige en integere man, die bereid is tijd te nemen om een goed beeld van de situatie en wensen te krijgen. Correcte afhandeling van alle zaken.
De directie bedankt notaris Van Schaik in persoon zeer hartelijk voor de deskundige en ook prettige wijze waarop hij ons van advies is geweest bij een aantal zeer belangrijke zakelijke en persoonlijke aangelegenheden. De klantvriendelijke bejegening vanuit zijn notariskantoor verdient navolging bij andere kantoren!
Noodgedwongen hebben wij te maken gehad met het kantoor van Schaik. Deze moest een hele eenvoudige erfenis afwikkelen, hij heeft het hele proces zou lang mogelijk proberen te rekken om er zoveel mogelijk voordeel uit te halen eind rekening ruim €4000,- Een notaris moet geheel onpartijdig zijn, dat is dit kantoor niet. Communiceert niet ! Alleen als je boos wordt. Dat hij niet communiceert beaamde een invaller "bekend dat hij dit heel slecht doet". Ook zijn personeel doet dit heel slecht. Wijst een dementerende 89 jarige aan als executeur, volslagen waanzin! Het is dat je 1 ster moet geven, dat is dit kantoor ook niet waard. TIP: zoek een ander kantoor in de regio en daar zijn er genoeg van, want notaris van Schaik maakt misbruik van zijn monopolie positie.
Doe al jaren, zowel privé als zakelijk, tot volle tevredenheid zaken met deze notaris. Professionele notariële dienstverlening in een toegankelijk en laagdrempelig kantoor. Kan altijd terecht voor vragen en wordt daarin zeer deskundig, meedenkend, inlevend, betrokken en snel geholpen. M.n. de maatschappelijke betrokkenheid van de notaris en de no-nonsense houding spreekt mij erg aan. Kan deze notaris van harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid