facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notariskantoor Roerdink & Stevelink

Notariskantoor Roerdink & Stevelink

Info

Wij ondersteunen je graag bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken.



"Roerdink Grijsen Notarissen is een modern notariskantoor in de Achterhoek dat bekend staat om vriendelijke en deskundige medewerkers. Ons kantoor heeft twee vestigingen. We hebben in het vestingstadje Groenlo, gemeente Oost Gelre een kantoor en in Eibergen . Wij bedienen cliënten in de gehele regio Achterhoek en Twente.Overname werkzaamheden notariskantoor NeedeMr. J.G. Holtmaat is gestopt als notaris in Neede; zijn kantoor is gesloten. Het Ministerie van Veiligheid en Justitie heeft besloten dat de door notaris Holtmaat en zijn voorgangers Bangert en Krudde getekende akten, en het bijbehorende archief, moeten worden beheerd door notaris Edwin Roerdink. Als u over een akte vragen hebt, neemt u gerust contact met ons op."
Adres: Winterswijkseweg 23, 7141 DM Groenlo
Telefoonnummer: 0544-461925
Stad: Groenlo
Route: Winterswijkseweg 23
Postcode: 7141 DM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Netwerk Notarissen, Notaris Lichtenvoorde, Netwerk Notarissen Direct, Netwerk Notarissen brochures, Notarissen Nederland
Recensies
Heel erg netjes en goed geholpen. Super service en op mail reageren ze ook erg snel. Op eenduidelijke manier wordt alles uitgelegd en afgehandeld. Gelukkig is de heer Roerdink geen notaris in een saai grijs kostuum maar gewoon een nuchtere Achterhoeker die in gewone taal alles verteld wat nodig is en zakelijk is wanneer nodig.
Ik heb meermaals gebruik gemaakt van de diensten van dit kantoor. Telkens tot mijn volle tevredenheid. Notaris Roerdink reageerde heel snel op mijn vragen. Hij mailde mij zelfs in de avonduren en weekenden! Wat ik ook als erg prettig heb ervaren, is dat de notaris veel tijd nam om mij alles rustig en duidelijk uit te leggen. Doordat de notaris ook dialect spreekt, voelde ik mij al snel op mijn gemak. Echt een aanrader!
Niet erg deskundig / Niet zorgvuldig / Slechte response. Tijdens en na het gesprek moest er regelmatig overlegd worden met collega's. Komen niet erg deskundig over. Tevens stukken zoekgeraakt. Niet of nauwelijks reactie op mail en bellen niet terug. Iedere keer excuses ivm ziekte, vakantie enz. Wij moesten min of meer zelf de kar trekken om eindelijk de kwestie afgerond te krijgen.
Hartelijke ontvangst. De notaris nam ruim de tijd voor mij. Hij legde de inhoud van de documenten heel rustig uit in Jip en Janneke taal. Er zat wel een goede toelichting bij de ontwerpen, maar zijn uitleg in eenvoudige woorden, maakte alles nog duidelijker. Ik had echt het gevoel dat ik werd gehoord en gewaardeerd als klant. Fijne en vriendelijke mensen, die hun best doen om je zo goed mogelijk te helpen.
Snelle reactie, goed geholpen, altijd goed antwoord op mijn vragen. Duidelijke uitleg tijdens bijeenkomsten door Mardine.
Prettige sfeer, goede duidelijke uitleg. Alles goed geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid