facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notariskantoor Oudewater

Notariskantoor Oudewater

Info

Notariskantoor Oudewater is een notariskantoor gevestigd in Oudewater. Wij zijn een laagdrempelig kantoor en streven naar duurzame relaties met cliënten.



"Notariskantoor Oudewater is per 1 januari 2013 begonnen in Oudewater na in 2010 te zijn begonnen in Montfoort als Notariskantoor Montfoort.WerkgebiedenDe werkzaamheden welke Notariskantoor Oudewater voor haar cliënten kan verrichten zijn onder andere:onroerend goed• advies bij het aangaan van een koopovereenkomst;• het opstellen van een koopovereenkomst;• het in eigendom overdragen van registergoederen,• het vestigen van zakelijke rechten zoals hypotheek, alsmede rechten van erfpacht en opstal;• het splitsen in appartementsrechten."
Adres: Rodezand 42, 3421 BB Oudewater
Telefoonnummer: +31348561427
Stad: Oudewater
Route: Rodezand 42
Postcode: 3421 BB


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:00
Dinsdag: 08:45 - 17:00
Woensdag: 08:45 - 17:00
Donderdag: 08:45 - 17:00
Vrijdag: 08:45 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Notaris Biemans Oudewater, Tuovi Oudewater, Notaris Woerden, Notariskantoor Gehlen, Kosten boedelnotaris, Jipke Sta, Notaris Montfoort, Doe het zelf notaris
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Notariskantoor Oudewater Notariskantoor Oudewater 0 meter Notariskantoor Oudewater, daar is nog heel veel te verbeteren. Afgelopen jaar is doo...
Recensies
Notariskantoor Oudewater, daar is nog heel veel te verbeteren. Afgelopen jaar is door dit kantoor een erfenis afgehandeld. Een eenvoudige, zo werd ons verteld en dat hoefde niet lang te duren. Niets bleek minder waar. De gehele afhandeling heeft een jaar geduurd, waarover ook diverse malen ons ongenoegen is geuit. Echter leken onze klachten niet gehoord en is tijdens het gehele proces ook diverse keren verkeerde informatie verstrekt. Het personeel dat er werkt is zeer vriendelijk, maar kwam onprofessioneel over en nam ook geen verantwoordelijkheid voor de gemaakte fouten. Na diverse telefoontjes en e-mails, die ook nog eens in rekening zijn gebracht, is uiteindelijk de erfenis wel correct afgehandeld en waren ook direct alle financiële afhandelingen diezelfde dag gedaan door de notaris zelf. Positieve punten: - zeer vriendelijk personeel - goed bereikbaar Negatieve punten: - zich niet houden aan gemaakte afspraken - zeer onprofessionele indruk - verstrekken van onjuiste informatie aangaande de afhandeling - achterhouden van belangrijke informatie aangaande de afhandeling - niet serieus om gaan met klachten - zeer trage werkwijze - communicatie verloopt zeer traaf en moeilijk conclusie: Ik zou dit kantoor niet aanbevelen wanneer een snelle en professionele werkwijze is gewenst,.
Prima notariskantoor. We zijn goed door ze geholpen, en ons is de soms complexe materie goed uitgelegd. Ik zal hier zeer waarschijnlijk terugkomen, mocht ik een notaris nodig hebben.
Goed advies dat mij zeker heeft geholpen bij het opstellen van de benodigde documenten. Prima notariskantoor en zal hier zeker nog eens terug komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid