facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notariskantoor Mr N H Wessel

Notariskantoor Mr N H Wessel
"Notariskantoor Wessel is er voor ú. Met korte lijnen, korte wachttijden en een lage drempel. Vanuit onze vestiging in Eelde-Paterwolde verzorgen wij notariële diensten voor cliënten uit de wijde omgeving, van Groningen tot Assen en van Roden tot Hoogezand-Sappemeer. Wij staan u op professionele wijze bij. Gewoon omdat u de zaken goed geregeld wilt hebben: op de korte én op de lange termijn.Heeft u een notaris nodig voor een testament, estate planning, onroerend goed of een nieuw op te richten stichting of bedrijf? Neem dan contact met ons op. Want naast deskundigheid bieden wij u maximale duidelijkheid, zowel in ons advies als in onze tarieven."
Adres: Hoofdweg 153 , Paterswolde 9765 CB, NL
Telefoonnummer: 050 309 5638
Stad: Paterswolde
Route: Hoofdweg 153
Postcode: 9765 CB


Recensies
Kort, bondig, duidelijk, vriendelijk, dit bezoek was een goede afronding van een opdracht
Niet aan te raden. Bij het overlijden van mijn moeder heeft de notaris zijn werk niet gedaan. Heeft geen inventarisatie lijst van inboedel gemaakt, er misten heel veel spullen, zoals tv, bed, vrieskast en nog meer. Wel heeft de notaris haar vuilnis in de vuilnisemmer voor mij bewaard, en mocht er 900 euro aan opslagkosten worden betaald. Zonder overleg waar het opgeslagen werd. En was mijn moeders spaargeld van haar rekening verdwenen door haar broer. Notaris deed heel moeilijk toen ik om afschriften vroeg en heb deze ook nooit ontvangen. Al met al, stelletje boeven hier. Nooit heengaan!
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle en betrokken service. Ik heb veel offertes gevraagd om een paar jaar geleden een bv op te richten en de notaris uit eigen dorp kwam het meest voordelig uit de bus. Ideaal!
Goede ervaring samenlevingscontract plus testamenten voor een scherpe prijs. Heel tevreden, goed advies!
Geweldig notaris kantoor, hele aardige mensen daar!
Fijne notaris!
Top notariskantoor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid