facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notariskantoor Herweijer

Notariskantoor Herweijer

Info

Notaris

Adres: Meeuwenweg 17, 8261 VZ Kampen
Telefoonnummer: 038-3337051
Stad: Kampen
Route: Meeuwenweg 17
Postcode: 8261 VZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kampen Notarieel, Notaris pel Kampen, Notarissen in Kampen
Recensies
Een notariskantoor waar je niet om heen kunt in Kampen/IJsselmuiden! Aanrader. Denk je dat een gesprek daar suffig/stoffig is? Nee zeker niet. Juist gezellig en zeer duidelijke uitleg van de aktes.
Vanuit onze eerdere ervaringen met notariskantoren vonden we het altijd maar een saai gedoe. Herweijer bewees ons dat dit ook totaal anders kon! De grapjes tussendoor maken het een leuk en ontspannen moment. Wij hebben een hele fijne evaring met notariskantoor Herweijer! Mochten we in de toekomst nog eens een notariskantoor nodig zijn dan weten we waar we naartoe zullen gaan!
Betrouwbaar, integer, scherp en degelijk zijn de kwaliteiten van dit kantoor. De persoonlijke benadering ervoer ik als erg prettig.
Professioneel waar we voor kwamen, alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Daarnaast een vertrouwd gevoel en warm ontvangst. Ik omschrijf het als Professioneel gezellig. Net als in het verleden, was ook nu notaris Herweijer onze 1e keuze.
Vandaag zijn we hier geweest voor de koop van een huis. Notaris zijn lijkt me een zeer saai beroep maar meneer Herweijer wist de "saaie" dingen op een leuke manier te brengen en heeft ons alles duidelijk uitgelegd. Ook vonden we de communicatie vooraf prettig verlopen en is het handig dat alle documenten online inzichtelijk zijn.
Fijne notaris die echt interesse toont in wie jij bent en wat je nodig hebt. Wij als starters op de woningmarkt hebben hier een hele fijne ervaring gehad.
Altijd een zeer fijn en warm welkom. Zeker als beginnende woningkopers dit notariskantoor als zeer prettig ervaren omdat er ruimte is voor een grap en een glimlach! Zeker voor iedereen aan te raden.
In augustus voor het eerst kennis gemaakt en vriendelijk ontvangen. Zowel zakelijk, informeel gesproken maar ook komt er een vleug humor aan te pas! Vandaag was de overdracht ons gekochte huis en samenlevingscontract. Ook weer goed ontvangen en er werd tijd voor genomen wat zeer prettig is. Verder kwam er ook weer humor aan te pas. Dus niet alleen serieuze zaak! Wij raden dit kantoor ook aan anderen aan. Verder is er goed e-mail contact geweest en werden we op de hoogte gehouden. Ook mogen wij gerust contact opnemen als we zaken willen veranderen of opheldering willen. Kortom: Dikke pluim en ga zo door! Groetjes Ruben & Sandra
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid