facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notariskantoor Anna de Vries

Notariskantoor Anna de Vries

Info

Notariskantoor Anna de Vries is een veelzijdig, eigentijds en dynamisch notariskantoor, gevestigd te Drachten. Ons team staat voor u klaar!

Adres: Zonnedauw 4, 9202 PA Drachten
Telefoonnummer: 0512303403
Stad: Drachten
Route: Zonnedauw 4
Postcode: 9202 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Anne de Vries, Breuker Vellinga Wiersma, Notaris Beetsterzwaag, Berglaan 56 Drachten, Anna de Vries Facebook, Notaris Drachten tarieven, Zonnedauw 4 Drachten, Notarissen Drachten
Recensies
Super goed en snel geholpen.personeel denkt super met ons mee ,vooral in de moeilijke tijd die wij zaten,hebben ze ons super geholpen.voelde echt als een warme deken.echtmeer dan 5 sterren waard.en ook nog goed betaalbaar
Hele prettige ervaring! Alles duidelijk uitgelegd ook voor het passeren netjes de vragen beantwoord. We gaan zeker andere notariële aktes daar laten passeren.
Zeer fijn geholpen door het personeel. Aanbeveling waard.hartelijk dank voor alles.
geweldig kantoor, Anna en haar collega's denken mee en regelen alles snel en correct!
Wij hebben uiterst goede ervaringen met de dienstverlening van Anna en haar team. Zowel als mediator als notaris zeer professioneel en erg goed in het leveren van maatwerk. Ook de kosten vielen ons erg mee. We kunnen notariskantoor Anna de Vries van harte aanbevelen!
Positieve ervaring met dit kantoor. De kandidaat-notaris was erg vriendelijk en alles klopte. Ook vooraf en na de overdracht goede communicatie. Dan toch één minpuntje? Koffie uit een automaat en in een kartonnen bekertje was wat magertjes.
Super geholpen en duidelijke communicatie
Wij zijn Fantastisch geholpen door Anna, zullen zeker terugkomen voor al onze zaken.
Goede begeleiding en vervolgens bijna 2 mille moeten afrekenen voor een eenvoudige akte. De kosteloze intake stond schaamteloos op de factuur en blijft ondanks bezwaar staan. Zo'n akte kost elders 300-500 euro en nu moet ik naar de geschillencommissie om mijn gelijk te krijgen. Weet waar je aan begint.
De droge en voor ons niet dagelijkse kost worden begrijpelijk "vertaald" door de beide kandidaat notarissen. Wij raden notariskantoor Anna de Vries aan voor een persoonlijke en goede begeleiding bij notaris aangelegenheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid