facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notaris Koene

Notaris Koene

Info

Zorgeloos geregeld. Een notaris heeft u nodig voor uw familie, huis en bedrijf. Notaris Koene in Vriezenveen is uw notaris: beste inhoud en juiste prijs.

Geschiedenis

In Vriezenveen en omstreken maakt ons notariskantoor de best doordachte aktes. Naar uw keuze maken wij aktes met een voor u optimale inhoud, maar ook eenvoudige zaken. Laat dat maar aan ons over. Wij houden ons aan de afspraken van de door u gewenste inhoud, vlotte doorlooptijd en marktconforme kosten.

Adres: Oosteinde 15, 7671 AR Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546 - 20 02 20
Stad: Vriezenveen
Route: Oosteinde 15
Postcode: 7671 AR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Notariskantoor Hof, Notaris Hof van Twente, Notarissen Vriezenveen, Goedkoopste notaris, Notaris Nolke Den Ham, Notaris Almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Goede uit leg en correct behandeld Goed kantoor komt de gemaakte sfspraken na.
Zeer tevreden met Noaber Notarissen. We hebben hier een samenlevingscontract getekend en alles is zeer duidelijk uitgelegd. Tevens doen ze alles tegen een goede prijs. Zeer tevreden!
Deskundigheid en men neemt de tijd om alles uitvoerig te bespreken met alle voor en nadelen. Goed bereikbaar ook voor mensen die slecht ter been zijn en rolstoelen. De vriendelijkheid en empathie valt op. Zeer belangrijk het notariskantoor is uitstekend en niet duur.
Zeer klant onvriendelijk. Hoge kosten en slecht kwaliteit.
Zeer vriendelijke notaris die echt de tijd neemt om het contract en de akte goed uit te leggen. Ondertussen ook nog wat leuke dingen over de buurt verteld. Al met al zeer tevreden!
Prima afhandeling! Alles word netjes doorgenomen. Heb alleen het kopje koffie gemist, maar miss was dat corona beleid
Mehdi Rasul Yazici is bij ons niet bekend.
een warm welkom bij dit kantoor ervaren, uitstekende uitleg en alles keurig geregeld ! bedankt heer Koene
Prima kantoor met geweldige service. Met dank aan Dhr. Koopman.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid