facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notariaat Engelen

Notariaat Engelen

Info

Notariaat Engelen is een actief notariskantoor waar met liefde voor het vak wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen.

Geschiedenis

Wij zijn van mening dat uw notaris uw vaste betrokken vertrouwenspersoon moet zijn in alle zaken, waar juridische aspecten een rol spelen.

Dat wij daarbij duidelijk en direct communiceren wat wij -in uw specifieke situatie- voor u kunnen betekenen, maar vooral ook wat u daarin zélf kunt regelen, vinden wij vanzelfsprekend.

Wij vinden het belangrijk dat alle aandacht naar u uitgaat en dat u met een goed en gerust gevoel verder kan. Bij ons draait het om persoonlijk advies.

Kunt u onze hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Adres: Linthorst Homanweg 3, 9422 ZG Smilde
Telefoonnummer: 0592-412636
Stad: Smilde
Route: Linthorst Homanweg 3
Postcode: 9422 ZG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Notaris contact, Landelijke notaris, Informatie notaris, Notaris nieuws, Notaris online, Notaris aan huis, Naar de notaris, Vereniging notarissen
Recensies
Ik heb een aantal keren met notaris Engelen contact gehad inzake gezamenlijke cliënten. Ik heb hem hieruit leren kennen als vakbekwaam en integer. Daarbij kwam hij altijd met de meest praktische/voordelige oplossing voor de klant.
Via internet contact gelegd en waardevol advies mogen ontvangen inzake de inhoud van een testament. Snelle reactie en duidelijk advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid