facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notariaat Eemmeer

Notariaat Eemmeer
Adres: Kolkkamp 1, 3751 CX Bunschoten-Spakenburg, Nederland
Telefoonnummer: 033 298 6522
Staat: Utrecht
District: Bunschoten
Stad: Bunschoten-Spakenburg
Route: Kolkkamp
Huisnummer: 1
Postcode: 3751 CX


Openingstijden

maandag: 08:30–17:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Hier terecht gekomen omdat er een hypotheekakte getekend moest worden en we dit zo goedkoop mogelijk wilden laten doen. Nu is dit iets wat net zo goed via e-mail had gekund en zo werden we ook behandeld. Koffie of thee aanbieden was er niet bij. Oplezen hypotheekakte ging in snel tempo en de receptioniste mocht ook tekenen. Gastvrij was anders. Binnen 10 minuten stonden we weer buiten. Als dit je bevalt, dan is het prima, wij vonden het niet raar, maar wel héél bijzonder!
We hebben via deze notaris twee keer een huis gekocht, zijn er getrouwd en gescheiden. Prima communicatie en dienstverlening, aanrader.
Ik ben zeer tevreden over de algemene kwaliteit van de diensten. Het personeel is zeer professioneel en behulpzaam, en heeft mij uitstekend geholpen bij het opstellen van mijn testament. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en zorgden ervoor dat ik volledig op de hoogte was van alle mogelijkheden.
Notaris is prima kerel, zijn receptioniste kan wel een cursus klantvriendelijkheid gebruiken.
Offerte snel gekregen, geholpen voor een goede prijs. Communicatie was netjes. Snel een afspraak kunnen plannen.. Tekenen en afhandeling top verlopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid