facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notariaat Eemmeer

Adres: Kolkkamp 1, Spakenburg
Telefoonnummer: 033 - 298 65 22
Stad: Spakenburg
Route: Kolkkamp 1


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Notaris in Spakenburg, René de Grave, Notaris Nijkerk, Notaris Eemnes, DUO Notariaat, Notaris Schaap Zeewolde, Notaris offerte, Notaris Amersfoort
Recensies
We zijn goed geholpen door Notariaat Eemmeer, snelle en duidelijke communicatie. Ondanks Corona hebben ze snel tijd voor ons kunnen maken zodat onze zaken op orde waren.
Goede ervaring gehad bij Notariaat Eemmeer! Goed en vriendelijk geholpen, ondanks de corona namen ze de tijd voor ons.
Eerst een offerte opgevraagd maar achteraf bleken de kosten honderden euro's hoger uit te vallen. Communicatie is slecht en echte toelichting wordt er niet gegeven. Van beide partijen kopers en verkopers slechte ervaring met deze notaris.
Fantastische ervaring bij Notariaat Eemmeer. Goede service, prima prijs-kwaliteit verhouding en lekker snel schakelen. Ik raad Notariaat Eemmeer dan ook van harte aan :
Na het opvragen van een offerte bleken de daadwerkelijke kosten honderden euro's hoger te liggen. Verder zijn ze erg onzorgvuldig in zowel de communicatie als met de ontvangst van documenten. Reden genoeg om niet met deze partij in zee te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid