facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notariaat Duiven Westervoort

Adres: Rijksweg 57, 6921 AC Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: +31316262171
Stad: Duiven
Route: Rijksweg 57
Postcode: 6921 AC



op zoek naar gerelateerd: Van Ramshorst notaris, Notaris Zevenaar, Notaris Arnhem
Recensies
Via e-mail, beknotte informatie en een afspraak aangevraagd; binnen twee uur had ik duidelijke informatie en een afspraak, dat ging dus uitstekend... Een zeer goed en informatief gesprek gehad met Mr. Van Belzen, alles verliep soepel en ik ben uitstekend geïnformeerd ! Ik weet nu waar ik uitstekend terecht kan voor dit soort zaken en kan dit kantoor dan ook van harte aanbevelen !
Wij wilden onze testamenten vernieuwen en ook schenkingen op papier doen aan onze kinderen. In het oriënterend gesprek met de kandidaat-notaris, de heer van Belzen, kregen we heldere en duidelijke uitleg en antwoorden op alle vragen die we stelden. Echt het gevoel goed advies te krijgen tijdens een vertrouwelijk gesprek waar ook de tijd voor wordt genomen. De gestuurde ontwerpen van de akten zagen er goed verzorgd uit en bij de ondertekening werd alles nog eens goed doorgenomen. Dit alles is reden voor ons om dit kantoor aan eenieder aan te bevelen. Fam. Buijse
We hebben recent een samenlevingsovereenkomst en testamenten voor ons beiden op laten stellen. Iets waar we samen goed over na moesten denken... het gaat immers om belangrijke zaken. Na prettige, informatieve gesprekken met de heer van Belzen hebben we in een ontspannen sfeer en met een goed gevoel alles geregeld.
Wij hadden een familie zaak wat geen simpele situatie was . De heer van Belzen heeft dit snel en bekwaam gedaan. Zeer prettig en professioneel Nogmaals bedankt voor het regelen van onze situatie!
Al 3 keer naar aller tevredenheid bijgestaan door Henk en zijn team. Notariaat Duiven Westervoort is accuraat, nauwkeurig en qua communicatie zeer prettig en professioneel in de omgang. Zeer goeie prijs/kwaliteit verhouding!
Fijne Notaris, dit notariaat werd ons aangeraden door vrienden die een goede ervaring hadden.  Wij hebben recentelijk ons eerste huis gekocht en hadden redelijk veel vragen.We wisten niet precies hoe dit proces zou gaan en de notaris was geduldig en heeft alles goed uitlegt op een manier die wij begrepen.
Wij hadden een aantal familie zaken die goed geregeld moesten worden. De notaris was flexibel en probeerde zich aan onze schema's aan te passen. Goede ervaring.
Onbemenst, dit kantoor neemt het niet zo nauw met de taal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid