facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NOT OUT

NOT OUT

Geschiedenis

Goed café in Den Haag waar alle sport wordt uitgezonden, kan poolen en ook kunt eten.



"Gezellig eetcafé met diverse schermen om alle sporten te volgen.We hebben 13 bieren van de tap en op de kaart staan naast onze bekende Big Bacon Cheeseburger en saté ook bijvoorbeeld vegetarische gerechten.Pooltafel en andere spelletjes zijn aanwezig."
Adres: Valeriusstraat 18 , Den Haag 2517 HR, NL
Telefoonnummer: 070 362 8939
ln.tuoton@ofni
Stad: Den Haag
Route: Valeriusstraat 18
Postcode: 2517 HR



op zoek naar gerelateerd: cafe not out, live voetbal den haag, not out menu, sportcafe den haag, 102 not out review, sportcafe den haag centrum, 102 not out pathe, live voetbal cafe den haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Springbok Bar The Springbok Bar 2 km Rugby gekeken, Namibische en Zuid-Afrikaanse biertjes gedronken, live muziek geluiste...
Bar Eleven Bar Eleven 3 km Mooie sportsbar met een informele sfeer op steenworp afstand van Centraal station en ...
Recensies
Ik heb hier vandaag gegeten en het was heerlijk. Ik kan iedereen de gado gado 2.0 aanbevelen. De eigenaren Jeroen en Job zijn heel hartelijk en hebben mij fantastisch bediend. Aanrader voor iedereen die in de buurt woont en omstreken!
We liepen toevallig langs un de namiddag op oudjaarsdag en zijn naar binnen gegaan voor een biertje. Super vriendelijk en gastvrij personeel. Ontspannen sfeer ook al was het peroneel druk met de voorbereidingem voor het feest in de avond, ze bleven oog houden op de gasten van het moment. Dus dikke 5.
Leuke zaak! Vriendelijk personeel en lekkere bieren op tap. Inrichting tikje verouderd.Service: 5/5
Nice pub, guiness and magners on tap, lekker burgers and garnalen kroketten. Pool table to play.Eten: 5/5
Helaas kon de rugby wedstrijd die we wilden zien niet worden uitgezonden en waren we dus voor niks gekomen. Personeel deed er wel alles aan de wedstrijd toch nog ergens te kunnen vinden en we kregen een gratis drankje. Erg sportief en klantvriendelijk! Hopelijk lukt het in de toekomst toch weer om de rugby wedstrijden te laten zien want dan komen we zeker weer langs. De sfeer is erg goed bij jullie!
Vriendelijk personeel! Een erg leuke plek om onder het genot van een biertje een voetbalwedstrijd te kijken!
Leukste buurcafé in dit stukje Den Haag. Ondanks het een sportsbar is, is het eigenlijk eerder een buurtkroeg. Er hangt een gezellige sfeer en dat komt deels ook door de goede bediening. Je kan hier ook prima een potje poolen met een drankje, mocht je daar plots zin in hebben. Prima terras buiten voor de warmere dagen.
Gezellige sfeer, lekker gegeten, goede service.
Gezellig buurt- en sportscafe. Terras langs de straat waar je prima je drankje in de zon kan genieten. Serveren een goede hap als je trek mocht krijgen. Erg vriendelijke bediening.
Heerlijk gegeten! Goed, snel en vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid