facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nostalgisch westerman transport

Nostalgisch westerman transport

Info

Westerman transport een bedrijf met een rijke historie een familie bedrijf dat werd opgericht in 1880!!



"Westerman Logistics zoekt altijd de meest optimale logistieke oplossing voor haar klanten. Dit doen we door een multimodale dienstverlening aan te bieden, namelijk transport over water, spoor of weg. Tevens voeren we distributie uit in Nederland en in meerdere landen in Europa. Met ons warehouse faciliteren we de behoefte van de klant voor opslag, crossdocking en fijnmazige orderpicking.Uitgangspunten van Westerman Logistics zijn om een duurzame, kwalitatieve en efficiënte dienstverlening te bieden voor onze klanten."
Adres: meeleweg, Nieuwleusen
Stad: Nieuwleusen
Route: meeleweg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lubbers transport Zuidwolde Lubbers transport Zuidwolde 3 km snel en correct
Recensies
Prima bedrijf om voor te rijden / werken Fijne communicatie Leuke routes Goed materiaal Aardige behulpzame collega's Ondanks dat ze heel groot zijn word je hier als chauffeur nog netjes behandeld je bent hier zeker geen nummertje Thanks groetjes Angelo
Een transportbedrijf die vaardigheid heeft op alle fronten. Over water, spoorlijn en wegen, niets is te gek. Hun kennis en ervaring komt van a tot z naar voren. Fijn bedrijf!
Nadat er afspraken waren gemaakt met Customer Service mbt de levering, is het pakket bijna 2000 euro waarde toch 2 dagen eerder afgeleverd waardoor het ruim 24 uur op de stoep voor de grijp heeft gestaan. Hieruit kan alleen maar geconcludeerd worden dat het bedrijf onbetrouwbaar is mbt afspraken naar consumenten toe. Mijn advies aan leveranciers zou zijn om hier dus geen zaken mee te doen. Het schaadt je imago enorm, zeker als er "goed" over de levering gecommuniceerd lijkt te worden.
Zojuist prima en vriendelijk tewoord gestaan door mvr. Marijke omtrent een zending. Net even een stapje verder denken met de klant, Daarom ben ik dik tevreden.
Prettig bedrijf attente medewerkers konden mij echter niet aan een baan helpen ik begrijp dat !
De trap naar boven waar je je moet melden als vrachtwagenchauffeur is al paar jaar niet gestofzuigd.. Erg vieze bende
Slechte service! Eerst wordt de levering ruim een week later gedaan dan de afgesproken levertijd. Na bellen wordt 3 werkdagen vervroegd. Vervolgens krijg je een dag voor levering een mail tussen welk tijdsbestek ze komen. Half uur na verstrijken van tijd, kijk je nogmaals online. Zou het afgeleverd zijn maar niet bij mij en tevens staat er manco. Als je dan belt wordt gezegd bij manco wordt het vandaag niet geleverd. Als ik daar wat van zeg dat dat niet de afspraak is, zegt de medewerker ik ga je door verbinden naar de betreffende collega en dan wordt er dus gewoon opgehangen!
Helaas erg slechte ervaringen met Westerman. Ze zijn twee keer hun afspraken niet nagekomen. Niet leveren op afgesproken datum en vervolgens niet tijdig geleverd. Mocht je de keuze hebben zou ik voor een andere kiezen.
Zo flexibel als een steltonplaat. Wijzigen van een aflevering niet mogelijk. Of je even de hele dag thuis wil zijn.
Mooi nieuw pand, erg ruim opgezet.Mooi materiaal en een geweldige uitstraling van dit bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid