facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nosocks

Nosocks

Info

nosocks zijn sokken zonder zorgen. Zonder zichtbare randjes en zonder opkruipende of afrollende stof. Sokken die doen wat ze moeten doen: je voeten fris houden met ademend, comfortabel materiaal. Zonder dat iemand ze ziet boven die lage sneakers.



"Nosocks zijn sokken zonder zorgen. Zonder zichtbare randjes en zonder opkruipende of afrollende stof. Sokken die doen wat ze moeten doen: je voeten fris houden met ademend, comfortabel materiaal. Zonder dat iemand ze ziet boven die lage sneakers of mooie instappers. En zonder dat jij ze voelt. Je besteld ze gemakkelijk via onze webshop!"
Adres:
Telefoonnummer: +31881201111
Stad: De Bilt



op zoek naar gerelateerd: Noshirt review, No shirt dames, No shirt alternatief, Noshirt Dry, No shirt HEMA, NOSHIRT kortingscode, No shirt heren, Onzichtbaar ondershirt Dames
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BLCK Orchid BLCK Orchid 777 meter FASHION | LIFESTYLE | BEAUTY FOR WOMAN & MAN & KIDS
Recensies
Twintig euro voor twee paar sokken. Ik moest drie keer slikken. Aan de andere kant, ik ben al jaren op zoek naar de perfecte sok die niet afzakt en niet zichtbaar is. Na tig merken geprobeerd te hebben maar de nosocks besteld. En ze doen wat ze beloven: ze zijn niet zichtbaar en zakken niet af. Dan maar twintig euro betalen, want dat is het me wel waard. Well done bedenkers!
Voor mijn vakantie heb ik Nosocks besteld. Sluit perfect om je voet, geen knellende elastieken randen, zo fijn. Een anti-slip laagje aan de binnenkant van de hiel zodat de sok niet afzakt of gaat schuiven in je schoen, super comfortabel. Ik wil echt nooit meer die goedkope hielsokjes, ik ben helemaal om!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid